Viime viikolla sai tehdä ensimmäiset lumityöt tänä talvena. Auts, näin tottumattomalle se tiesi moneksi päiväksi kipeitä käsiä mutta hyötyliikuntaa siinä sai. Tänään saikin sitten tehdä toistamiseen lumitöitä kun eilen tuli lunta ja tänään pyrytti. Huomenna on pakko nauttia pakkaspäivästä, itsenäisyyspäiväksi on luvassa vettä.. tylsää.

Jesperi 1-vuotismitat jäi päivittämättä myös. Neuvolahan oli jo viime viikon maanantaina.
Pituus: 76 cm
Paino: 10 090 g
Pipo: 46 cm
"Kävelee tuetta. Touhuaa kovasti ja leluja tutkii. Ruoka maittaa, totuttelee maitotuotteisiin. Kasvu on tasaista. Omaa puhetta, osoittelee tuttuja asioita." Seuraava käynti onkin sitten vasta helmikuussa 1 v 3 kk:n ikäisenä.

Reppana on ollut hieman kiukkuinen viime aikoina ja olen arponut että mennäkö vai eikö mennä korvien tarkastukseen. Kuumetta ei kuitenkaan ole mutta posket on punaiset ja rohtuneet, öisin yskii ikävän kuuloisesti että ne sopisivat korvatulehduksen oireiksi... mutta kun se kuume puuttuu. Neuvolan th ohjasi näyttämään päivystykseen korvia, päivystävä lääkäri sanoi että kunnossa ovat... mutta mutta... Niin päivystävä lääkäri aikoinaan Pipankin korvista sanoi, ja korvalääkärille kun vein niin tuumasi että korvat eivät ole aikoihin olleet kunnossa, siksi pahan  näköiset olivat. Hankalaa. Taidan vielä yhden yön kuunnella miten se sujuu (yöt on siis olleet aika pätkittäisiä) ja mietin huomenna varaanko ajan korvalääkärille vai en.

Minä sain tänään varattua vihdoin itselleni ajan lääkärille. Irkkikaveri vihjaisi että häränkurkkumenkkoihin voi löytyä apu tietyistä pillereistä, joten muistin vihdoin soittaa aikaa. Vastasivat terveyskeskuksessa puhelimeen heti yhden pirinän jälkeen joten meinasin järkytyksestä jäädä mykäksi ja unohtaa mitä asiaa minulla oli. Ennen on saanut antaa tunnin soida putkeen niin ehkä sitten joku on vastannut. Mikä yllättävintä, sain ajan ensi keskiviikoksi - olisin saanut jo maanantaiksi tai tiistaiksikin mutta ne eivät sopineet aikatauluun. Hienoa, kerrankin positiivinen kokemus tk:n puhelinpalvelusta daumen.gif .

Positiivisesta puheenollen, Mies unohti aikalisän, joten katsotaan mitä tuleman pitää. Tänään on kp 19, iso O on täällä (tänään ei kyllä taida ehtiä hyödyntämään sitä, joten voi olla että ollaan lauantain varassa) eli kierto olleen 29-30 päivää tässä kuussa. Piinaa tiedossa ph34r.gif