Aattopäivä meni jouluhulinassa. Lapset olivat kuin kissapistoksissa miettiessään koska Joulupukki tulee. Kova oli kuitenkin luottamus että tulee ja lahjoja tulee myös laugh.gif. No tulihan se Joulupukki kun oltiin ensin saunottu ja syöty - oli sovittu että klo 17-17.30 välillä tulee. Hyvä aika sinänsä että lapset ehtivät sitten vielä illan touhuta lahjoillaan ja malttavat mennä nukkumaankin. Hieman valkoisempaa joulua toivoin mutta olihan tuolla nyt sen verran valkoista että juuri ja juuri peitti nurmikon eikä ollut aivan mustaa.

Minäkin olin ollut kiltti. Vaikka alunperin tuon uuden kännykän piti olla joululahjani niin sain silti hieromakoneen jossa saa valita onko pelkkä hieronta, infrapunalämpö vai yhdistettynä nuo - jospa jumiutuneet lihakseni tästä vetristyisivät. Lisäksi sain lahjakortin intialaiseen päähierontaan. Hmm, kuullostaa eksoottiselta, mitähän tuo pitää sisällään... Yhteiseksi lahjaksi saimme Miehen kanssa lahjakortin jolla voimme ostaa yhden vuodesohvan lisää kun tarvetta on. Eihän nuo kaksi sohvaa ja kaksi vuodesohvaa tälle porukalle riitä wink.gif. Ei no, yksi vuodesohva joutaa jo kaatikselle, se on aikansa palvellut kun siinä nukkuva toivoo aamusella olevansa kuollut kun selkä on niin kipeä huonosta patjasta ja jousista johtuen. Jotenka nyt kun alennusmyynnit alkoivat niin meillä on edessä huonekaluliikkeiden kierto. On Maskua, Iskua, Askoa, Sotkaa, KodinIdeaa ja Suomi-Soffaa kierrettäväksi. Kai noista jostain uusi löytyy.

Eilen illalla Jesperi hermostui eikä rauhoittunut millään. Koska sauna oli lämmin niin tuumasin että samoilla huudoilla poika voi käydä sitten kylvyssä ja syötän sen jälkeen uudelleen (olin siis juuri syöttänyt pojan). Meni hetki ja Isosisko tuli komentamaan minua kameran kanssa katsomaan. Jesperi rellotti rentona ja autuas ilme kasvoillaan ammeessa, huuto oli lakannut heti kun ammeeseen pääsi inlove.gif. Ilmeisesti huutokonsertin alkaessa pitää laittaa poju ammeeseen jatkossakin.

Nyt taidan mennä herättelemään Jesperiä. Pieni on nukkunut puolesta päivästä asti eikä ole heräillyt edes syömään välillä. Voisi sitä jo äidin oloa herätä helpottamaan...