Tympii. Aamulla pääsi mielessä jokunen ärräpää kun ikkunasta ulos katsoin. Lunta! Ja paljon! Painavaa valkoista moskaa piha täys ja talon ympärillä vielä pieni vuoristo katolta tippuneiden ansiosta a035.gif . Ei kivaa. Yritin kaupasta tultua vähän lumitöitä tehdä mutta oli luovutettava kun alkoi huippaamaan ja selässä tuntui ikävältä. Mies rukka saa siis tehdä lumityöt tänään(kin).

Huomenna kokkaan pienen annoksen makaronilootaa. Ostin sitä varten 2 kg makaronia, 1,6 kg jauhelihaa, 3 litraa maitoa ja 10 kananmunaa a040.gif . Miehelle teen oman pienemmän lootan mukaan kun aikoo mennä mökille remonttia tekemään nyt talvilomallaan. Eipähän tarvi ajella edestakaisin kotiin syömään ja taas mökille takaisin. Haluaa saada remontin valmiiksi kuulema ennen kesää ja helteitä a015.gif ... mitähän nuo sanat tarkoittivatkaan... Miehen työpaikalta jää kohta ensimmäinen jo kesälomalle - raukka saa pidellä lumikolaa käsissään tällä menolla r020.gif

Tuuliviirille tuli viikon tauko jalkapalloharrastuksesta. Ehti tiistaina kerran potkaista palloon kun nilkka muljahti niin ettei voinut kunnolla kävellä. Eilen käveli kyllä jo ihan hyvin mutta tuumattiin että paras kun pitää taukoa tämän päivän harkoista niin nilkka saa parantua rauhassa. Pitkin hampain suostui.

Taaperoa olen koittanut nyt tutustuttaa pottaan. Jos pojalta kysyy, että "menetkö potalle?", kuuluu vastaus empimättä "ei". Istuu kyllä nätisti potalla kun siihen laittaa, pää alaspäin sen näköisenä että mistä häntä nyt rangaistaan, mutta ei yritä pois ennen kuin sanotaan että nouse pois. No, tästä se pikkuhiljaa lähtee.