Pizza on paholaisen keksintö, puolikaskin riittää jos verensokereissa on häikkää! Nih! Jokohan minä tuon uskoisin ja voisin vastustaa kiusausta seuraavat 22 viikkoa. Ostin tänään Saarioisen perhepizzan (hoho, mikä nimitys niin pienellä levyllä - eihän siitä riitä kuin kahdelle ruoaksi) ja söin sen Esikoisen kanssa puokkiin. Tulos: verensokeri tunnin kuluttua 9,1 ja vielä kahden tunnin jälkeen 7,6. Siis aivan liian korkeat.

Eihän se mitään jos olisi vain tämä... mutta kun eilenkin heitti. Söin iltapalaksi pari isompaa ruisleivän palasta kinkun ja juuston kera, ja banaanin... tuntia myöhemmin 8,1 näytti mittari. Päivällä ruoaksi oli pari pientä perunaa ja jauhelihakastiketta, muki maitoa... tuntia myöhemmin mittari näytti 7,6. Ei nyt mene oikein putkeen tämä. Miten nämä nyt jo heittävät?

Mietinkin että pitäisiköhän se huomenna aamusta soitella th:lle ja kysäistä aikaistetaanko sokerirasitusta kun kotimittaukset tällaisia tuloksia antavat. Kahdeksan viikkoa on aika pitkä aika jos nyt jo näyttää siltä että sietokyky on laskenut...