Vilperi päätti viikonloppuna leikkiä apinaa ja kiipeillä tietokonepöydän päältä ottamaan digikameran hyppysiinsä. Kuten arvata saattaa, ei kamera tämän jälkeen enää toiminut. Näin lievästi sanottuna punaista kun kamera ei ollut kuin vasta reilu parisen vuotta vanha ja aivan käypä peli. Onneksi vakuutusyhtiö korvasi tuosta vielä ihan mukavasti 100 euroa omavastuun ja ikävähennyksen jälkeen, joten kävin ostamassa uuden - melkein samanlaisen kun mihinkään kalliiseen ei ole varaa. Uusi on PowerShot A590 IS ja Vilperin vannotin pysymään kaukana kamerasta tai vien pojan roikkumaan naapurin lipputankoon, hmph!

Ylimääräistä rahanmenoa tässä on ollut nyt ihan tarpeeksi, liikaakin. Yksi turha lasku tuli kun kadonneesta kotipuhelimesta tuli puhelinlasku! Minä luulin, kuten lapsetkin, että puhelin lojuu jossain akkutyhjänä kun kukaan ei sitä kotoa ollut vienyt mihinkään... ja sitten tulee 185 euron puhelinlasku! Voi prkle! Kiva kun jollain on kaveri joka ei erota toisen omaisuutta omastaan vaan on vienyt puhelimen mennessään ja tehnyt laskua. Tuskin syyllinen selviää koskaan mutta tein kuitenkin rikosilmoituksen tuosta. Hassua, kun kerroin operaattorille että puhelin on varastettu, minä en enää saanutkaan puheluselvitystä... varkaan identiteettiä pitää suojella, great. Tulipa sitten kavereille porttikielto tähän taloon muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Lisää rahanmenoa on tulossa kun pitäisi suunnitella Esikoisen rippijuhlia. Järkyttävää, en ole vieläkään tottunut ajatukseen että Esikoinen on jo noin vanha! Ripille pääsemässä.. hui! Pojan suuri toive olisi mopo (lisää kuluja :P) mutta minä en tykkää mopoista yhtään. Anoppi vielä lupasi yhdistetyksi rippi- ja synttärilahjaksi tonnin jos pojalle mopo ostetaan. Miehen mielestähän tuo on ihan okei mutta mutta... no, täytyy katsoa mitä tapahtuu. Nyt kaikki muksut haluaisivat ostaa kimpassa jättitrampoliinin, pitänee keskustella nyt tuosta ensin tänään.

Jesperi on riiviö iässä. Poika kiipeilee ihan minne vaan jos silmä välttää, pitkin seiniä jos saa vain sormilla otteen jostain. Käsilaukkuni tyhjennys kiinnostaa erityisesti, etenkin lompakon. Kiva oli Lidl:ssä kassalla huomata ettei pankkikortti ollutkaan siellä missä piti. Onneksi se oli työnnetty lompakon toiseen taskuun niin selvisin kassalta pois kunnialla. Toisen vessan pöntöstä olen saanut parin päivän aikana nostella vaikka mitä pois... sukkaa, täyttä vessapaperirullaa, mukia, harjaa, kyniä... Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta kun on päässyt tuonne tuhojaan tekemään. Yhtenä päivänä oli käynyt viskaamassa vessanpesusienen pönttöön, ja Poppana, joka sen pöntössä oli nähnyt, ei ollut viitsinyt asiasta mitään kertoa. Noh, sitten Pipa menee isommalle hädälle ja vetää vessan, voinette arvata kuinka käy - pönttö tulvi. Oma olotila teki sen etten voinut kuvitellakaan alkavani selvittelemään tuota sotkua, joten Mies sai puuhaa ruokikselleen (se oli ihan pian tuon jälkeen). Sieni oli mennyt sen verran syvälle putkistoon että ei auttanut kuin yrittää saada sitä syvemmälle että vessa taas vetää ja onneksi se onnistui.

Nyt voisin mennä sohvalle lojumaan. Eilisiltana alkoi päänsärky joka ei anna periksi.