On se onni ettei tälläisia päiviä ole ihan joka päivä. Heräsin klo 4:40 pirteänä eikä uni tullut vaikka kuinka yritin nukkumattia houkutella paikalle. Tosin toki juuri ennen kuin kello soi puoli kahdeksalta olisi uni sitten taas maistunutkin mutta ylös oli kömmittävä. Piti ehtiä sokerirasitukseen kahdeksaksi.

Sokerirasituksen juoma maistui taas oikein hyvälle, ikävä kyllä kuulin että ovat vaihtamassa hiilihapollisen "cokiksen" johonkin äitelään vaaleanpunaiseen vadelmamehua muistuttavaan litkuun . Ei kivaa. En odota seuraavaa rasitusta yhtään innolla kun oletettavasti sellainen on edessä uudelleen 11 viikon kuluttua. Pari tuntia meni nopeasti kun oli neule mukana ja välillä irkkasin/surffasin kännykällä. Esikoisen miniläppäri on sekaisin kun Tuuliviiri pääsi siihen vuosi sitten käsiksi... ja minä kielsin Esikoista antamasta sitä täystuholle mutta eihän tuo uskonut.

Sokerirasituksesta pääsin pois klo 10 jälkeen. Äkkiä kotiin ja kuppi kahvia ja pari ruisleipää nassuun kun nälätti. Sitten pitikin pakata Tirppana autoon ja lähteä korvalääkärin luo. Kolme viikkoa sitten korvatulehdus johon sai kahdeksan päivän antibioottikuurin. Kuurin jälkeen oli kuusi päivää kunnossa, sitten nousi pariksi päiväksi kuume ja alkoi ikävän kuuloinen yöyskä joten pahoin pelkäsin että korvissa vikaa olisi. Ja niin oli. Toinen korva puolillaan märkää, toinen täynnä eli putkitus edessä maanantaina. Kiva pieni kustannusarvio n. 1600 euroa - halpaa . Pitää huomenna käydä vakuutusyhtiössä kysymässä maksusitoumusta. Pelkkä putkitus olisi luultavasti n. 900 e, arviossa on varuilta mukana kitarisan poisto. Lääkäri katsoo sen samalla ja jos se on limainen tai iso niin ottaa pois samantien. Maanantaihin asti tuli uusi antibioottikuuri estolääkitykseksi.

Samalla reissulla kyselin aikaa Isosiskolle ihotautilääkärille. Tirppana kun onnistui toista kuukautta sitten sotkemaan Isosiskon käteen pikaliimaa ja käsi on siitä asti ollut hipaisuarka ja punainen. Tk:ssa käytiin jo kerran mutta ei lääkäri osannut oikein muuta kuin ab-kuurin antaa koska rupi näytti märkäruvelta ja kortisonivoidetta. Nyt ajattelin että jos erikoislääkärillä olisi uusia ideoita. No, kävi tuuri ja sain ajan jo huomiseksi.

Korvalääkäristä menin treffaamaan Coffee Houseen paria irkkikaveria. Toisen tapasin ensimmäistä kertaa irl ja toisen toista kertaa. Oli mukavaa vaihtelua arkeen ja kiva tavata. Caffe latte ja porkkanaleivoskin oli oikein hyvää .

Kahvilta kotiin ja Tirppanan heitto melkein lennossa Miehelle (jolla siis oli vapaapäivä tänään ja sai vahtia lapsia) ja äkkiä Poppanan koululle tapaamaan tämän opettajaa.  Sieltä apteekkiin, kauppaan ja kotiin. Kello oli jo kolme. Komensin miehen ruoanlaittoon ja nappasin Tirppanan päiväunille kaveriksi. Neiti kyllä meinasi että ei nuku.. repi minua vain pottuvarpaista ja hihkui "äitiii, äitii". Lopulta laitoin kaihtimen kiinni ja vedin pimennysverhot eteen niin pimeässä tyttökin lakkasi hihkumasta ja nukahti ja minä myös. Vähän yli tunti unta, äkkiä syömään ja sitten pitikin lähteä eskariin vanhempainiltaan. Siellä meni seuraavat puolitoista tuntia. Nyt ei onneksi tarvitse tänään liikkua enää mihinkään, alkaa olla veto poissa. Ehkä ensi yönä uni maittaa koko yön.

Odotukseen ei sen kummempaa. Supistelut alkaa olla taas arkipäivää joka päivä jokusen kertaa päivässä ja tästähän suunta on vain lisääntyvään määrään. Pahaolo iskee vieläkin aina silloin tällöin mutta ei niin pahana kuin alussa.