Eilen aamulla nukuttiin Taaperon kanssa puoli yhteentoista! En ollut uskoa silmiäni kun kelloa katsoin. Tänään herättiin vähän vaille kymmenen, ja klo 14 olisin ollut valmis päiväunille. Uskomatonta. Kuinkahan ihmeessä minä pysyn hereillä töissä? Tosin siellä varmaan auttaa se, että pitää olla skarppina kun opettelee hommia - väsy iskee sitten kun saa kotioven selkänsä takana kiinni.

Iltaisin on tullut käytyä taas mökillä grillailemassa ja turisemassa perheen ja isän kanssa, tänään menin sinne aamukahville (puolilta päivin) että miehet pääsivät naapurikaupunkiin asioille ja kaupoille. Minä olin siis lastenvahtina ja samalla neuloin Roosa-huivia. Meinasi vain tosiaan silmät alkaa luppaamaan tältä lapsenvahdilta piankin ja lasten perässähän sai pomppia. Pipa ja Taapero kun loikkivat turhan lähellä järveä, välillä kapusivat Miehen autoon torvea töräyttelemään, ja kolmikko (Poppana mukana) kiipeili välillä yläkertaan mistä Taapero ei osaa yksinään alas tulla eli minun piti sitten hakea poika sieltä. Kyllä täällä kotona selviää paljon helpommalla! Taaperon päiväunet menivät sitten tänään vaihteeksi hieman myöhäisiksi kun kotona oltiin klo 15 jälkeen kun grillailtiin ensin syömistä. Meinasin itsekin ottaa unet mutta kun ei uni tule vaikka väsyttää. Onpahan nyt sitten aikaa tehdä tämä polkkaus tässä ja jos vaikka leikkelisi sitten kankaan Poppanan yöpukuun. Perhe kotiutuu mökiltä illalla, oletan että tulevat sitten kun äitini ja kummitätini ovat perille saapuneet ettei isäni tarvitse yksinään mökillä olla.

Mitenkähän sitä osaa olla kun huomenna on pitkästä aikaa melkein koko perhe kotona... Isosisko on joukosta poissa kun lähti keskiviikkona Mikkeliin vaarin luokse kyläilemään ja tulee joskus ensi viikolla.