Tullut pidettyä pieni kirjoitustauko tässä. Tuntui ettei ole sopivaa rauhaa kirjoittamiseen kun ensin Pipa ja Taapero juoksivat muutaman päivän kilpaa vessassa ripuloimassa ja taisivat kerran pari oksentaakin. Onneksi kumpikin osaa tuon tehdä jo vessaan. Sitten tauti tarttui Jesperiin, joka yhtenä yönä tässä nukahdettuaan ensin voihki siihen malliin etten saanut itse nukuttua kun kuullosti siltä ettei poika kunnossa ole... ja sitten klo 3 sängystä kuuluikin siihen malliin lotinaa että pomppasin vauhdilla pelastamaan reppanan oksennuslammikosta lattialle johon ilmestyi toinen lammikko.

Siivosin lattian ja vaihdoin petivaatteet ja Jesperi takaisin sänkyyn. Reppana hieman valitteli mutta oli väsy ja nukahti suht pian. Niinpä sain itsekin unenpäästä kiinni klo 4 aikoihin. Vähän ennen kuutta heräsin kun poika itki, ja lemu huoneessa oli sen verran selvä että tiesin heti mikä nyt oli hätänä. Ikävä kyllä pojan peppu oli juuri päivää paria aikaisemmin mennyt tosi pahaksi, en tiedä johtuiko savulohesta vai mistä tuo (lohta kyllä nyt epäilen eli en tarjoile sitä vähään aikaan), mutta pepun pesu oli tuskaa, ja niinpä tämä yöllinen (minulle yötä) vaipanvaihto-operaatiokaan ei sujunut ilman sydämestä ottavaa kirkunaa sad.gif. Yritin nukuttaa selvästi väsyä poikaa tissille mutta eihän se onnistunut. Niinpä klo 7 kun Mies heräsi, lykkäsin pojan hänelle ja menin ottamaan pari tuntia lisää unta. Vajaan kahden tunnin unilla en oikein pitkälle pötki. Nukuin pari tuntia lisää mutta kyllä se päivä meni täysin koomassa. Väsytti ja migreenikin tuppasi jomottelemaan. Onneksi oksentelu jäi tuolta erää tuohon yhteen yölliseen, vaippoja sitten sai vaihtaa vähän useammin.

Pari päivää väliä ja viime yönä klo 3 heräsin taas lotinaan. Tällä kertaa sitä ei edes edeltänyt voihkinta eli sain nukuttua tuohon asti. Jälleen sama sängyn siivous kuin aikaisemmin ja poika petiin. Nukahti suht heti uudelleen. Vähän ennen klo 8 heräsin kun poika kiipesi pinniksestä pois ja konttasi luokseni. Imetin ja aloin haistelemaan että ei kai... kyllä vain. Lykkäsin pojan isälleen että vaihtaa vaipat, minulla tämä liikkuminen on hieman hankalaa häräntappomenkkojen takia. Olisi pitänyt itse ensin päästä vessaan ja vasta sitten vaihtaa vaippa joten onneksi homman sai jaettua. Kolmatta päivää itselläni sellaiset niagarat että ärrrsyttää. Kuukuppi tulee ylitäyteen reilussa ½ tunnissa, ja jos liikun niin nopeamminkin. Pakko se on jotain pillereitä lääkäriltä avuksi pyytää tähän vaivaan kun ei pysty liikkumaan ilman että vessassa juoksee ½ tunnin välein. Että joo... kyllä minä voisin näistä jo taas pariksi vuodeksi luopua vaikka kokonaan.