Oma hiilaripäiväni. Toiset viettää vain karkkipäivää, minä hiilaripäivää ja sen kunniaksi tein ruoaksi pizzaa. Perusohje on Myllyn Paras -sivuilta, tämä omani on tripla. Ihanan rapeat reunat pizzaan tuolla tulee.

Pizzapohja
(3 pellillistä)

4½ dl vettä
45 g hiivaa
1½ tl suolaa
6 rkl öljyä
9 dl durumvehnäjauhoja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot. Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi. Kauli taikinasta kolme isoa (uunipellillinen) tai 6-12 pienempää pizzapohjaa. Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Täytteeseen meni:
900 g kinkkukuutioita
200 g salamisuikaleita
1 sipuli
mustapippuria
valkosipulia
1 kg juustoraastetta