Tämä viikko on sujunut ihan hyvin eli ei suurempia hankaluuksia vaikka Mies töihin palasikin. Öisin on nukuttu enemmän tai vähemmän, mutta vähintään se muutama tunti unta joka yö. Jesperi on käynyt yöunille puolilta öin, heräillyt siinä klo 4-5 aikoihin yleensä syömään, ja vain kerran jäänyt kukkumaan tuon jälkeen. Muina öinä on nukkunut syötön jälkeen vielä parisen tuntia ja syönyt taas, ja ottanut vielä ehkä pienet torkut päälle. Tai sitten jäänyt pariksi tunniksi hereille ja nukkunut sen jälkeen. Päiväunille ei sen sijaan ole pariin päivään suostunut kunnolla, vain tissillä nukkuisi tai Isosiskon sylissä.

Tänään on Esikoisen koululla joulujuhlat iltasella ja sinne olisi tarkoitus ehtiä. Isosiskolla ja Tuuliviirillä juhla on huomenaamuna... sinne en varmaankaan ehdi, Mieskin kun joutuu menemään jo klo 7:ksi töihin eli ei ole aamutohinoissa auttamassa. Silläpä Poppana saa huomenna vapaapäivän eskarista, en minä ehdi häntäkään viemään ja kun muutkin sisarukset ovat kotona jo klo 10 jälkeen niin mitäpä tyttöä suotta kuskailemaan mihinkään. Olkoon kotona kun muutkin ovat.

Huomenna pitäisi hakea kaupasta kinkku, rahdata ja mahduttaa jääkaappiin maitoa neljäksi päiväksi eli jotain 15 litraa ainakin... Kinkun ja maitojen lisäksi ei jääkaappiin taida muuta mahtuakaan. Hmm. Lauantaina kinkun voinee jo ottaa jääkaapista huoneenlämpöön eli sitten olisi tilaa taas, mikä puolestaan tarkoittaa että kauppaan pitäisi kamalaan tungokseen mennä lauantaina ostamaan loput ruokatarvikkeet... puuh, "ihana" ajatus. Vaikka jos ottaa sen asenteen että sinne menee ajan kanssa niin kyllä siitä sitten selviää hengissä. Käy vaikka välillä Mäkkärissä syöttämässä Jesperin ja jättää muut nuorimmaiset kotiin niin ei tarvi poltella varapäreitä urakalla.

Käly joululahja huivi on edelleen vaiheessa. Muutama kerros puuttuu eli tiukille menee valmistuminen. Sitten se pitäisi vielä pingottaa. Lasten lahjat on myös paketoimatta, ne kai jää lauantaiksi nekin kun täällä on lastenvahteja enemmän paikalla niin että voin sulkeutua yhteen huoneeseen niitä paketoimaan. Joulukuusen nurkka pitäisi siivota... mistäköhän sen ajan löydän... Lauantaina sekin? Mutta ei stressiä, kyllä tämä tästä suttaantuu oletan.