Niin se vain lähenee koulun alku Poppanallakin. Tänään tuli postin mukana ilmottautumislomake kouluun, ja nyt minun pitäisi muistaa (heheheheeeehehehe) viedä se tämän kuun loppuun mennessä kouluvirastoon. Muuten hyvä mutta kun muisti on mitä on, nytkin muistin että se lääkärintodistus Kelaa varten on edelleen laukussa. Kohta lakkaa rahantulo jos en muista kiikuttaa sitä Kelaan. No, onneksi tytön ehtii kyllä ilmoittaa kouluun tuonkin jälkeen, ei olisi eka jonka kanssa hieman myöhästyn mutta jos nyt laittaisin kännykkään muistutuksen... kohta... jos muistan.

Kale on vajonnut e-Bay koukkuun ja huutelee bambupuikkoja urakalla. Ihan kivaa, sillä minäkin saan nyt bambuiset sukkapuikot peräti 12 eri koossa. Jee! Eikä maksa paljon, vain 15 euroa. Ihana, ihana Kale *moiskauttaa pusun poskelle*. Muutoin viikonlopun saldoksi tuli yksi valmis topparukkanen Taaperolle, toinen on viittä vaille valmis, joten ehkä kuvaa tulee huomenna, ja aloin neulomaan itselleni sukkia Opalista.

Viikonloppuna tulee vieraita. Vanhempani tulevat juhlimaan tänne minun ja äitini syntymäpäiviä. Tarkoitus on mennä lauantaina ravintolaan syömään, vain me aikuiset, ja sunnuntaina lapset viedään McDonaldsiin syömään. Äidillä on syntymäpäivä perjantaina ja minulla lauantaina.