Yh, pari iltaa sitten Esikoinen ja Jesperi riehuivat normisettiin eli tanner tömisi ja sohvat olivat äärirajoilla kestävätkö vai ei. Jesperi yritti purra isoveljeä selästä ja pepusta ja tokihan veli siitä hermostui ja nappasi pojan sohvalle selälleen ja piti käsistä kiinni, pienempi huutaa ja rimpuilee irti. Ehdin jo muutamaan otteeseen komentamaan että lopettavat kun Esikoinen tuossa kiinnipitotilanteessa alkoikin ihmetellä mikä Jesperillä oli kainalossa. Punkki pentele! YÖKS! Mies oli juuri syöttämässä vauvalle iltapuuroa ja naureskeli että minä joudun sen poistamaan - ei tule kauppoja. Lykkäsin pinsetit miehelle ja sanoin että hänen hommansa kun on kotona, minulla on ötökkäkammo ja puuronsyöttö delegoitiin Isosiskolle (olin itse siivoamassa keittiötä). Jesperi rukka ei tykännyt yhtään kun käsistä piti pitää kiinni ja öklö-ötökkää irrottaa kainalosta. Onneksi purkkafani rauhottui kun sai pari purkkaa.

Eilinen päivä meni ohi vauhdilla. Ensin perhekerho, sitten kotiin syöttämään nuorinta ja vähän siivousta. Sitten käväisin sairaalalla pelailemassa Monopolia Jesperin kummitädin pojan kanssa, tulin kotiin, söin pikapikaa ja lähdin katsomaan uutta tulostinta. Toissailtana tulostimesta loppui muste ja pienen mietinnän jälkeen totesin ettei tuohon kummitustulostimeen (jos johto on seinässä niin laittaa itsekseen virrat päälle ja alkaa tulostamaan testisivuja ihan itse) kannata musteita ostaa kun maksaa enemmän kuin uusi tulostin. Tuokin ostosreissu piti tehdä äkkiä että ehdin takaisin kotiin ennen klo 18 jolloin Mies, Esikoinen, Isosisko, Pipa ja Vilperi lähtivät lätkämatsiin. Itselläni ilta menikin sitten tulostinta asennellessa. Mutta nyt saa taas neuleohjeet tulostettua talteen.

Tänään Mies lähteekin sitten töistä suoraan mökkiä lämmittämään kun vanhempani tulevat huomenna viikonlopuksi mökille. Isosisko ei jälleen kerran mökille pääse, Saimaa-turnaus vie ajan lauantaina ja sunnuntaina. Harvinaista kyllä, Esikoinen on kai menossa mökille myös, tosin kaveri tulee mukaan mutta mahtuuhan tuonne yläkertaan. Minä tyydyn taas käymään vain paikan päällä ja tulen kotiin mukavuuksien pariin kun alkaa raitis ilma riittämään.