Eilen käväisin uudemman kerran piikitettävänä ja tänään uteliaana heti soittoajan alettua soittamaan th:lle tuloksia. Sinällään arvot eivät yllätä, enemmän olisi yllättänyt jos tunnin ja kahden tunnin arvot olisi olleet kunnossa, mutta tällä kertaa rikoin ennätyksiäni. Th sanoi laittavansa samantien lähetteen äitipolille niin ovat tietoisia tuloksista kun menen sinne vajaan parin viikon kuluttua. Tosin jos arvot ei nyt kotimittauksilla pysy rajoissa niin yhteys neuvolaan ja lähete heti äitipolille insujen takia. Puuh, karppiruokaa tänne ja heti!

paasto: 4,8 (5,3)
1h: 12,0 (10,0)
2h: 10,9 (8,7)

Vadelmanmakuinen juoma ei ollut niin pahaa kuin mitä jotkut ovat sanoneet. Olihan se makeaa, ihan kuin olisi light-mehua lantraamattomana juonut tai aika vahvana sellaisena mutta ei se nyt niin ällömakeaa ollut etteikö olisi 12 tunnin juomattomuuden jälkeen maistunut kun oli kylmää ja märkää. Olisin voinut toisenkin pullollisen hilpaista janooni. Hassu sattuma kun sokerirasituksessa oli toinenkin nainen ja kun alettiin jutustelemaan niin selvisi että molemmilla on sama LA. Saas nähdä oltaisiinko yhtä aikaa synnärilläkin.

Sunnuntain päästiin kuin päästiinkin isännän kanssa Ikeaan. Melkein neljä tuntia kävelyä siellä, tv-tason kasaaminen lattialla kontaten illalla ja maanantain leikkihuoneen raivaus (kirjahyllyn purku, rojujen lajittelu jätesäkkiin tai lelukoreihin ja kahden Trofast-hyllykön kasaus) saivat sitten aikaan sen että eilisestä tuli lepopäivä. Maanantaina jo vihloi jalkaa alta ja ma-ti välinen yö meni lonkkasäryissä niin että oli turha ajatella liikkumista mihinkään kun ei ollut pakko. Mies sai käydä kaupassa yksikseen, ja tänään kävely taas onnistuukin ihan mukiinmenevästi. Iltasella siis kauppaan kun pitäisi jokunen lahja käydä ostamassa yhdestä paikasta ja Tirppanalta loppuu vaipat eli niitäkin pitää lisää ostaa.

Ikean ostoksista on vielä kasaamatta pari seinähyllyä ja lipasto. Seinähyllyt on tehotyttöjen huoneeseen ja toinen poikien huoneeseen, lipasto taas Tirppanan vaatteille jahka siirrän ne pois tuosta lipastosta mihin vauvanvaatteet tulevat - niillähän ei nyt vielä kiire ole. Vähän enemmän tuonne Ikeaan meni kuin mitä laskin, tai aika paljonkin enemmän, mutta toisaalta kaikki oli tarpeeseen. Ja jos meillä ostetaan uusia huonekaluja kerran kymmenessä vuodessa niin halvalla päästiin sitä ajatellen

Vauva pikkuruinen (.. oletan että on nyt n. 1-1,1 kg koska viikon päästä on edellisissä ollut arvio 1,2-1,3 kg) on ollut ikävä liikuskelija siinä suhteessa että eilisen päivän klo 14-22 välillä tuntui jatkuvasti takovan minua virtsarakkoon ja voin kertoa että se tekee kipeää. Tuuliviiri jo komensi kestämään kuin nainen tuon sen sijaan että irvistelin ja tahaton "auu" pääsi välillä suusta ja vastasin että jos voisin niin taikoisin jonkun alienin hänen mahaansa sukkapuikolla pistelemään häntä virtsarakkoon niin nähtäisiin miten suu menee - ajatus ei innostanut ja sain ehkä vähän enemmän myötätuntoa. Tänään on ollut samaa menoa mutta ei onneksi ihan jatkuvasti.  Auts... taas alotti...