Kyllä sitä vettä nyt riittää... joka päivä enemmän tai vähemmän ja tänään taas näämmä enemmän. Tulee ne kesältäkin pois jääneet sateet ilmeisesti nyt. Huomaan itsessäni mieliteon päästä ulos sateeseen kävelemään mutta tietystä syystä se haave on nyt unohdettava. Pitänee käyttää hyödyksi sateinen päivä ja komentaa lapset siivoamaan ja yrittää samaa itsekin. Plus että niitä pyykkejäkin olisi vielä tuolla vaikka muille jakaa.

Eilen käytiin Miehen kanssa kaupassa, mentiin Prismaan ja totesinpa että nyt taisi olla se vika kerta markettiin jos ei ihan pakkotilannetta tule. Kauppareissu venähti kolme tuntiseksi kun en pystynyt kävelemään kuin hiirenaskelin, ja illalla ei kävelystä ilman kyynärsauvaa olisi tullut mitään kun selkää äityi särkemään ja lonkatkin huusivat hoosiannaa vaikka yleensä tekevät vain öisin sitä *puuh... onpas kiva kirjoittaa kun supistaa ja yksi hikkaa masussa samaan aikaan*...

Ruoan jälkeen lähdin kuitenkin vielä videovuokraamoon jotain leffoja hakemaan, ja loppuilta menikin sitten telkkarin ääressä... tosin meinasin nukahtaa välillä istualteni sohvalle kun edellinenkin yö oli mennyt lonkkasäryn takia enemmän tai vähemmän harakoille. Harkitsin jo silloin tyynyjen kasaamista selän taakse tueksi niin että nukkuminen istualtaan onnistuisi - sitäkin tuli Taaperoa odottaessa tehtyä kun ei kyljelläkään kertakaikkiaan kärsinyt olla.

Mutta nyt on aamukahvi juotu joten voisi alkaa toimimaan. Kunhan saan makkarin vielä siivottua niin sitten taidan antaa enempien siivousten olla ja keskittyä vain odottamiseen pyykkirumban lisäksi, sitä ei oikein viitsi jättää väliin tai hukumme niin puhtaisiin kuin likaisiin pyykkeihin... liikaa vaatetta selkeästi tässä talossa vaikka Isosisko välillä väittääkin ettei hänellä ole mitään päällepantavaa.