Järkyttävää. Nyt on jo sunnuntai vaikka vasta oli maanantai. Tämä viikko katosi kyllä kirjaimellisesti hujauksessa johonkin.

Maanantaina (muistaakseni) Jesperi otti huomaamattaan pari askelta ilman tukea. Nojaili rahiin ja kun näki että otin imetystyynyn syliin niin askelsi kädet ojossa nuo pari askelta minun luokseni - tiesi mitä imetystyynyn näkemisen jälkeen tapahtuu bf2.gif.

Tiistai oli ja meni, oli Pipan kerho ja muskari. Esikoinen vietti koko sen päivän Miehen työpaikalla taksvärkkityössä. Halusi itse olla koko työpäivän klo 9-18.

Keskiviikkona käytiin perhekerhossa ja siellä käytin ajan hyödyksi neulomalla sukkaa samalla kun kuuntelin kotitalousneuvojan juttuja. Keskiviikkona vietettin myös Tuuliviirin 10 v. synttäreitä - jäätelöllä ja limulla, halusi tismalleen samat tarjoilut kuin viikkoa aikaisemmin oli Esikoisella.

Torstai oltiin vain kotona ja minä neuloin aina kun ehdin. Kunhan saan tällä hetkellä kesken olevat valmiiksi niin sitten otan kuvia kaikista noista mitä viime aikoina on tullut tehtyä.

Perjantaina piti miettiä sapuskat Miehelle ja osalle lapsia mökille ja myös kotiin jääville. Lapsilla on ensi viikko syyslomaa ja Miehellä vika kesälomaviikko. Mies meni perjantaina jo mökille yöksi mökkiä lämmittämään, eilen kävi kotona syömässä ja lähtivät sitten Esikoisen, Tuuliviirin ja Isosiskon kanssa lätkämatsiin. Perjantaina piti jo soitella lippujen perään että miten ja mistä ne saa kun ostin ne www.piletti.fi:n kautta. Sain soittaa joukkueen toimitusjohtajalle asti ja selvisi että olin ensimmäinen joka on liput tuota kautta hankkinut eli palaute oli tervetullutta. Heillä ei tietokoneella näkynyt että kyseessä oli lippujen maksu, joten siksi liput eivät olleet sähköpostiin tulleet - soiton jälkeen meni ehkä 5 minuuttia kun ne siellä olivat. Toimitusjohtaja sanoi miettivänsä jotain mukavaa palkintoa minulle kun ensimmäinen lipun näin hankkinut olin. Katsotaan mitä sieltä kuuluu.

Pelin jälkeen Mies sitten toi Esikoisen ja Isosiskon kotiin ja lähti muiden kanssa mökille. Niin ja Jesperi tietty jäi kotiin. Eilen oli myös sitten kp 1 (10 kk 3 vko ja 2 pv synnytyksen jälkeen) eli ehkä tässä pääsee joskus vielä tuonne to be or not to be -kategoriaan kirjoittelemaan wink.gif.