Pienellä jännityksellä odotin neuvolaa ja punnitusta. Jännitti kuinka paino on kehittynyt viimeisen kahden viikon aikana. Lopputulos ole että hyvin on mennyt vaikka kaikki muut lisämaidot on jätetty pois paitsi yötä vasten. Painoa oli tullut 440 g lisää eli nyt painoa oli 4390 g ja pituutta 55,5 cm. Päänympäryksen eka mittaus antoi 35,5 cm mutta toisella mittauksella sai 36 cm ja se merkittiin neuvolakorttiin. Hassua ajatella että tämän kokoinen voisi olla periaatteessa vielä masussa... Tuuliviiri kun oli syntyessään 4590 g ja 56 cm. Miten ihmeessä mahtuikin.

Lääkäri kehui tyttöä jänteväksi, pää nousi pienellä hyvin kun mahallaan oli. Sydämestä ei kuulunut sivuääniä, keuhkoista puhtaat hengitysäänet, lonkat/pulssit/vatsa olivat normaalit. Ihos siisti, aukile normaali, punaheijaste silmissä normaali ja varhaisheijasteet löytyivät vielä.

Iltapäivällä kävi sellainenkin ihme taas vaihteeksi että tyttö nukahti muualle kuin syliin (jalkarahin päälle) ja nukkui 2,5 tuntia. Itsekin sain torkuttua reilun tunnin mikä oli ihan mukavaa.