Aamusta pariksi tunniksi töihin "pirteänä" jo varttia vaille kahdeksaksi. Kerrankin kun oli ajoissa niin työtä ei sitten päässytkään ekaan tuntiin tekemään kun kone kieltäytyi avaamasta asemaa jossa kaikki keskeneräiset työni oli. Helpdeskin kanssa sitten selviteltiin että mikäs on ja onnistuihan se lopulta.

Varttia vaille kymmenen piti lähteä Kotkaan ja kyllä mielessä kirosin. Tiet olivat oikein mukavan liukkaita ja 62 km ajoa suuntaansa. Eipä tällä kertaa käynyt sitten väsyttämään kesken ajon kun piti tosissaan keskittyä ajamiseen kun auto pari kertaa näytti että liukasta on. Suoralla tiellä tunsi kun pariin otteeseen lähti pito renkaiden alta hetkeksi ja hullut tsi-formulakuskit vain painavat ohi satasta vaikka rajoitus oli 80. No, hengissä selvittiin sinne ja takaisin.

Äitipolilla oli yllätys ajallisesti. Viimeksi meni puolitoista tuntia ylimääräistä ennen kuin pääsin lääkärille, nyt oli neuletyö mukana enkä ehtinyt edes aloittaa kun jo pääsin. Lääkärin kanssa juteltiin niitä näitä ja tämä ultrasikin taas ajan kanssa ja silti olin alle tunnissa jo poissa polilta. Vau!

Sokereista katsoi että aika hyvin homma pysynyt hallussa, muutama ylitys oli ja käski olla tiukkana kun kaikissa syypäänä oli peruna eli paha pottu pois ruokavaliosta. Vauvan painoarvio oli nyt 1835 g eli yläkäyrillä mennään ja laskettuna paino olisi n. 4,1-4,2 kg. Väkkärä oli taas tarjonna puolesta rt:ssa mutta saa pyöriä vielä jos haluaa. Uusi kontrollikäynti neljän viikon kuluttua ja samalla sitten diabeteshoitaja. Huih, tuolloin jo 35. viikko menossa. Selkeästi tämä raskaus loppuu kesken