U S K O M A T O N  määrä kommentteja ja mukana jännittäjiä täällä on ollutkin a010.gif. Kiitoksia tsempityksistä ja onnitteluista... olette ihania 00000301.gif

Perjantai-iltana kotiuduttiin mutta ihan heti ei koneelle kehdannut tulla. Eilen puolestaan poju päätti häiritä äidin nettielämää eikä viihtynyt sylistä ja tissiltä poissa yhtään... ja tuota jatkui muuten aamuun asti dry.gif. Tänään oli klo 5.30 pakko herättää mies, että yrittäisi nukuttaa pojan ja minä saisin nukuttua edes vähän. Poitsu (jota lapset ja mies kutsuvat nyt Jesperiksi, joten käytän tuota nimikettä itsekin) nukkui kyllä nätisti tissi suussa ja jopa välillä päästi irti, mutta kun yritin siirtyä hieman kauemmaksi että saisin nukuttua itsekin, alkoi huuto joka loppui vasta siihen että sai tissin taas suuhun lupsutettavaksi. Nälkä ei ollut kun kävi nukkumaan heti siihen. Niinpä äiti on täällä nyt tänään vähän väsynyt ja pää on sekaisin kuin Haminan kaupunki.. ihan humalainen olo. Mies sai Jesperin nukahtamaan sitten puoli seitsemän aikoihin ja nyt pieni nukkuu edelleen. Kähinä on tosin jo sen verran lupaavaa että pitää justiinsa mennä aamutoimiin ja syöttämään.

Kirjoitan synnytyskertomuksen heti kun tulee sopiva hetki. Siitä ei ihan lyhyttä taida tulla mutta onneksi blogiin tekstiä mahtuu k045.gif. Nyt laitan tähän pari kuvaa niin näette tuon söpöläisen...on tämä kuitenkin niin ihanaa aikaa! Nuuskia vauvan tuoksua, hieroa poskea toisen pientä ja pehmoista poskea vasten ja silittää silkkisiä hiuksia inlove.gif.

285133.jpg Vastasyntyneenä 26.11.06

285134.jpg Ikää 18 tuntia

285135.jpg Ikää reilu vuorokausi