Tänään oli vihdoin ja viimein rakenneultra. Pisti vähän jännityttämään aamusta kun vasta tämän jälkeen olen pystynyt vähän hengähtämään helpotuksesta odotuksen suhteen.

Varttia vaille kymmenen oli aika ja ihan ajallaan pääsin ultrattavaksi. Kätilö tutkaili rauhassa ajan kanssa, välillä 4D:näkin ja siitä sain pari kasvokuvaa. Kaikki muu löytyi ja oli kuten pitikin mutta aortan kaarta kätilö ei saanut kunnolla näkyviin kun vauva oli ihan kippurassa niin että selkäranka oli tiellä. Päätti sitten laittaa lääkärinkin ultrattavaksi, ja lääkäriin pääsyä sainkin sitten odotella parisen tuntia. Mukava naislääkäri, ultrasi hänkin ajan kanssa mutta kun vauva ei suostunut asentoa vaihtamaan niin näkyvyys oli edelleen huono. Totesi että kontrolloidaan tämä sitten myöhemmin 28. raskausviikolla mutta aika meni kuitenkin 29.viikolle. Jouluviikolle.

Painoarvio vauvalla oli 361 g, istukka takana eli hyvässä paikassa. Trisomialuvun sain kuulla myös, se oli 1:5900.

Auton katsastuskin on vihdoin hoidettu tältä vuodelta. Jäi vähän viimetippaan kun 1.11. mennessä piti hoitaa ja jarrulevyt ehdittiin vaihtamaan eilen. Korjaaja meinasi että tunnin homma mutta meni neljä - oli hiukkasen ruosteessa osat ja jarrupalat oli väärät eli piti käydä vaihtamassa ne välillä. Yksi ruosteinen pultti katkesi jonkun osan sisään kun korjaaja yritti sitä poistaa ja siinä menikin aikaa kun yritti sitä pois saada. Onneksi lopulta onnistui kun jos pultin takia olisi osa mennyt vaihtoon niin uutta pulttia ei yksinään olisi saanut vaan olisi pitänyt ostaa koko jarrusarja mikä olisi maksanut muutaman sata euroa. No, lopulta pääsin kotiin ja illalla kaupasta tullessa testasin huomautuksen saaneet parkkivalon ja rekisterikilven valon. Ei toimi! ja mies sanoi korjanneensa ne. Onneksi korjaaja soitteli vielä illalla ja kysyi olinko saanut korjaushinnan tekstarina ja kun mainitsin noista valoista niin käski ajaa tallin kautta katsastukseen niin laittaisi valot kuntoon. Tänään sitten korjaaja sai nauraa - on se kumma ettei parkkivalo toimi kun ei ole edes lamppua!! Tästä saa Mies kuulla.