Ensi viikon säätiedotus pelästytti (lupaavat taas 24-26 lämmintä kele) minut niin, että olen saanut aikaiseksi tänään jo jotain hyödyllistäkin. Pesin toisen vessan (toinen jää huomiseksi tai hamaan tulevaisuuteen tai Esikoisen/Isosiskon pestäväksi) oikein kunnolla, jynssäsin mikroaaltouunin ja se tosiaankin kaipasi putsausta. Huomaa ettei Mies ole ollut kotona siivoamassa e010.gif. Pesin pyykkiä, siivosin keittiön ja Taaperon päiväuniaikaan konttasin lattialla pari tuntia piirrellen kaavoja pariin erikokoiseen kietaisubodyyn ja puolipotkareihin. Tällä kertaa muistin lisätä saumavarat jo kaavaan joten kankaiden leikkuu sujuu nopeammin p015.gif.

Ja nyt kun on kaavat niin kankaiden puute iskee päin kasvoja. Ajattelin sitten ihan aikani kuluksi tutkailla Kangastukun sivuja, ja kuinkas sattuikaan.. ihan huomaamatta sinne lähti tilauskin a025.gif. Tahtoo päästä ompelemaan vauvanvaatteita! Isosiskolle voisi tästä tulla hieno pusero, joten sitä tilasin myös.

Kohta pitää lämmittää sauna, vieläköhän osaan kun en edes muista milloin viimeksi on tullut saunaa lämmitettyä. Lupasin Esikoiselle että sauna on lämmin kun kotiutuu Salama Cupista. Itse taidan jättää saunan kuitenkin väliin, siellä ei tule kuin huono olo ja pää kipeäksi - saunominen ei sovi minulle raskausaikana.