35. raskausviikko käyntiin... jännä ajatella ettei enää estellä jos lähtisi syntymään. Vajaa kuusi viikkoa laskettuun - tavallaan paljon ja toisaalta niin vähän. Välillä tuntuu että tuo on pitkä aika mutta välillä tulee ahaa elämyksiä että kohta syntyy, viikot menevät niin äkkiä.

Mies soitteli tänään kun olin kaupassa ja kysyi lupaa saako osallistua 4. päivä työpaikkansa pikkujouluihin f015.gif . Sanoin etten minä ole koskaan kieltänyt menemästä (Mies käy ehkä kerran tai kaksi vuodessa jossain), enkä kiellä nytkään, kunhan pitää vain tietyn varauksen mielessä ja juhlinnassakin pitää tällä kertaa säilyttää tolkku icon_wink.gif . Vaikka nämä aikaisemmat eivät hätähousuja ole olleet, ei voi sanoa varmasti etteikö tämä viimeinen sitten olisikin.

Olen kyllä todella iloinen ja kiitollinen edelleen Tiinalle, joka silloin aikaisemmin lähetti äitiysvaatteita minulle - mukana kun oli pari paitaakin. Omalle tekeleelleni kun kävi nolosti... äitiyspaita joka jäi pieneksi kuten kuva osoittaa. Tuon paidan kanssa napa pääsee jäätymään kun napa on nykyään valunut alavatsalle niin että osoittaa kohti lattiaa eikä eteenpäin...
225010.jpg

Kaverilla oli tänään hauskaa kun perhekerhossa katseli minua. "Hitsi kun sulla on maha alhaalla, näin sivusta kun katsoo niin huvittavan näköistä kun takana on peppu ja edessä melkein samassa kohdin pallona maha" ... kiitti r040.gif .

Raskausvaivoihin voi tässä vaiheessa tehdä taas lisäyksen. Sormet alkavan olemaan enemmän kabanossin tyyliset ja taivutteleminen etenkin öisin sattuu, sen lisäksi että esim. neuloessa sormet tuppaavaat puutumaan tunnottomiksi. Sirot nilkkanikin ovat kai kohta historiaa päätellen siitä että jalassa olevat löysät sukat tekevät hienon resorikuvion nilkkoihin. Jokohan nyt alkaa se painonnousu kun turvotus selkeästi tulee kuvioihin mukaan. Ainoa keino kai turvotuksen vähentämiseen on lipittää vettä, vettä ja vielä lisää vettä kun ei voi ananastakaan syödä. Ja sitten saa juosta alvariinsa vessassa. Kyllä tämä raskautetun elämä on kivaa o080.gif. Pois kyllä voisin mielelläni lahjoittaa yltyvät häpyluun kivut ja lonkkasäryt. Kuka haluaa? Ihan ilmaiseksi saa.

Jos muuten joku haluaa alkaa veikkaamaan syntymäpäivää ja sukupuolta niin olkaa hyvät vain - laskettu aikahan on 28.11. Kerään listan tänne blogiin näkyviin niin katsotaan kenessä on sitten loppupelissä veikkaajan vikaa ja voi laittaa puolestani lotonkin vetämään e030.gif. Itse taidan alkaa kohta toivomaan että vaikka lääkärin avustuksella jos viiden viikon kuluttua pääsisi paikkoja edes kypsyttelemään... kun alkaa tämä liikkuminen olemaan jo kivuliasta ja olisi se kiva lastenkin kanssa päästä ulos muutenkin kuin vaappua hitaasti autolle ja taas takaisin sisään.