Kyllähän se sitten eilen tie vei kuitenkin Koks:ssa käymään. Vähän ennen kuin Mies töistä pääsi tuli yskäistyä niin että housuihin lorisi ihan kunnolla ja tiesin ettei mielenrauhaa tule jos nyt ei hommaa tarkasteta. Mies tuli kotiin klo 18 jälkeen ja klo 19 päästiin lähtemään kohti Kotkaa.

Koks:ssa on sinänsä hyvä asioida noin myöhään että ei tarvinnut odotella. Pääsin tuttuun huoneeseen jossa on tullut vaihdettua aikaisemmilla kerroilla sairaalan vaatteet päälle ennen osastolle menoa ja kätilö teki lapsivesitestin tops-puikon näköisellä tikulla. Ei ollut lapsivettä onneksi sen mukaan eli kotiin päästäisiin. Sitä ennen oli kuitenkin edessä tovi ctg-käyrällä makoilua ja vauvan sykkeet meni tasaisesti vaihdellen 128-170 että ei tämä tapaus "kerro" sykkeilläkään kumpi on (pojista on ollut 135-145 ja tytöistä 150-170). Käyrälle piirtyi yksi supistuskin jota kätilö kehui hyvän näköiseksi kun kestoa oli reilu minuutti.

Lääkäri oli varattu joten kätilö tuumasi että voidaan lähteä kotimatkalle eikä peruta perjantain aikaa niin ei tarvitse odotella. Sain pyynnöstäni mukaan pari tikkua kotiinkin että jos lorahtaa enemmän niin voin itse testata - ihmetteli miksei neuvolassa tikkuja ole kun käteväähän se olisi näillä välimatkoilla pitää lähempänäkin niitä. Kotona oltiin klo 22 aikoihin ja mielenrauhan saaminen helpotti. En ole viikkoihin nukkunut niin hyvin kuin viime yönä. Jos ei oltaisi tuota ajelua tehty niin varmasti olisin pohtinut puoli yötä että ollakko vai eikö olla.