Eipä tullut paukkupakkasia tälle päivälle vaikka usein jos joulu on ollut lämmin, on uutena vuotena paukkunut pakkaset. Noh, mukavampi näin... vaikka ulkona onkin nyt mustempaa kuin jouluna kun se ohut lumikerros on saanut vettä niskaan yöllä. Outo talvi.

Uusi vuosi otetaan vastaan kotona. Minä aion yrittää olla jo nukkumassakin kun vuosi vaihtuu. Vanha mikä vanha tongue.gif - eipä vaiskaan.. Muutaman päivän ollut riesana kamala yskä, joka on valvottanut eli yritän mennä ajoissa nukkumaan ja toivon että saan yskänpuuskilta nukuttua edes riittävästi vaikka ei tarpeeksi saisikaan.  Jesperi on kyllä nukkunut yönsä nyt tosi hyvin, 6-7 tuntia putkeen ja sitten syö ja taas nukkuu muutaman tunnin. Kuohuviiniä ostettiin eilen, joten se täytyy korkata sitten vähän aikaisemmin jos minäkin haluan lasillisen tai kaksi. Raketteja ostettiin yksi halpa paketti ihan vain siksi, että nuoriso haluaa että meilläkin niitä ammutaan. Jos nuo olisivat isompia niin saisivat tyytyä katselemaan muiden paukkuja, hölmöä ampua rahaa taivaan tuuliin.

Jesperin kummiasia on nyt ollut järjestyksessä viikon päivät. Taitaa pojasta tulla vielä isompana irkkiaddikti kun kummitkin sitä ovat cool.gif . Kale ja Meri lupautuivat pojan kummeiksi smile.gif . Välimatkakaan kummiin nähden ei ole nykyään ongelma, onhan webbikamerat keksitty. Kalelle jo eilen esittelin tulevaa kummipoikaa kun kerrankin oli hereillä päivällä hetken verran. Nyt pitäisi sitten huomenna ottaa loppurutistus ja miettiä vielä pojalle nimi... sitä kun ei vieläkään ole.

Jesperi on hymyillyt aina silloin tällöin valloittavia pieniä hymyjä. Eilen poika sai äitinsä sekoamaan kun tuijotti nappisilmillään minua hyvin tarkkaan, ja sitten alkoi hymyillä ja jutella vienosti "äyy äyy" 00001634.gif . Ihanaa jokellusta! Oli kuulema isälleenkin hymyillyt ja jutellut kun Mies oli poikaa nukuttanut yöunille.

Nyt Jesperi on päiväunilla sängyssä... outoa. Nukahti syliin niin sikeästi että sain pojan sänkyyn. Mies lähti tehotuhojen ja Taaperon kanssa kaupoille tai oikeastaan vei lapset mummin luokse siksi aikaa eli minulla olisi rauha mennä järjestämään tuota pyykkikaaosta. Ei vain inspiroi yhtään... ja vähän lupasin irkissä Kalelle, että tämä saakin autella minua kaaoksen taltutuksessa viikon kuluttua - pettyy vielä jos ei saakaan auttaa wink.gif.

Mutta mutta... tämä taitaa olla tämän vuoden viimeinen kirjoitus tänne joten

colorfwky.gif HYVÄÄ JA ONNELLISTA UUTTA
                  VUOTTA
  2007!!!