Ei ole montaakaan päivää siitä kun pääsin ihmettelemästä että onpas Poppanan lasit pysyneet hyvässä kunnossa jo useamman kuukauden. Ensimmäiset lasit kun olivat hajalla jo vajaassa vuorokaudessa. Nyt nämä toiset kestivät neljä kuukautta ennen ekaa huoltoa... huomenna on ne vietävä optikolle. Poppana ei näytä muistavan sitä tosiasiaa ettei laseja tule jättää Pipan ulottuville (eikä Taaperon sen puoleen) - nyt on yksi aisa korvan taakse kuten pitää mutta toinen sojottaa kohti katsojaa. ÄRH!

Tarkoitus oli viedä lasit optikolle jo muutama tunti sitten, samalla kun käyn ostamassa kameran, mutta mutta... Mersu keksi alkaa temppuilemaan. Hehkun valo ei syttynyt kun virran laittoi, syttyi kun auton käynnisti ja paloi sitten jatkuvasti. Hieman heikkoa tuo käynnistyminen oli, joten ei muuta kuin soitto pajalle. Tällä kertaa onneksi tutulla autonkorjaajalla oli juuri yksi peruutusaika huomiselle ja hehkujakin löytyi, joten selvitään hiukkasen halvemmalla kuin mitä Raskonelle vienti olisi tehnyt. Kohtahan tuohon on kaikki kuluvat osat vaihdettu joten saadaan ajella ihan rauhassa parisen vuotta *toiveajattelee ;) * Niin ja oli "mukava" ajella viemään auto korjaamolle kun taivaalta tihutti jäätävää tihkua ja kuljettajan puoleinen pyyhkijä on nyt räjähtänyt lopullisesti - oli sellainen pisaroiva maisema silmissä... Korjaaja lupasi vaihtaa pyyhkijätkin.

Ja koska en ole ollenkaan malttamaton luonne (hehehehee hohohoo), niin taivuttelin Miehen kuskikseni heti kun tulee töistä, että pääsen edes yhdestä paikasta tänään tekemään kameralle hintavertailua. Noinkohan se jää käteen samantien... tai voisihan sitä ajella naapurikaupungin Anttilaankin jos kodinkoneliikkeen hinta on kalliimpi kuin Anttilan. Toisaalta Miehellä on huomenna vapaapäivä eli ehtisi hyvin ajeluttaa minua enemmänkin.