Veikkauslistan ensimmäinen päivä kohdalla eikä Tähti halua ulos. Kiusaa vain entiseen malliin äiti parkaansa, jolla alkaa maha olla jo päältä tunnoton ja sisältä kipeä kun kantapää menee pitkin nahkaa. Äitiyshousutkin kiristävät jo mahaa pahasti, paras on kun rullaa ne mahan alle - tosin tuo onnistuu vain kotona, ihmisten ilmoilla pitää vähän kärsiäkin että housut istuvat hyvin.

Mies lähti pikkujouluihinsa iltapäivällä. Kävi sumopainiosuuden jälkeen vaihtamassa vaatteita kotona kun tuli kuulema sumopuvussa hiki... kas kummaa. Lähti sitten vielä omalla autolla saunapaikalle että saavat juomat illan päätteeksi autoon, viinaksia kun ei saanut kuulema jättää juhlapaikalle yön yli, ruoat kyllä. Minä sanoin että laittaa nyt sitten ruoatkin auton kyytiin niin kyllä minä voin syödä icon_wink.gif. Haetaan auto huomenna sieltä pois... sitä tosin en tiedä miten tuo aikoo tulla kotiin. Uhkasi kävellä eusa_think.gif - enpä tiedä onko niin hullu tosiaan... 8 km matka ja -15 astetta luvassa yöksi pakkasta.. Noh, kunhan nyt jotenkin pääsisi ehjänä kotiin ettei tarvitse aamulla huolehtia jos ei näy. Alunperin puhui ettei ota kännykkää mukaan mutta otti kuitenkin.

Selkäsärky otti tänään niin voimille että otin lopulta parasetamolia pari tabua. Ihana helpotus. Mutta ei tässä kyllä viitsisi viikkotolkulla alkaa lääkkeitä popsimaan, joten taidan ottaa vain kun tuntuu ylivoimaiselta. Tänään oli vähän ennakoitava että pysyn muksujen perässä kun Mies on poissa. Mistä noilla muksuilla tuota virtaa riittääkin? Ihan villillä päällä kaikki ja minä olisin jo valmis unille - lapset ei.

Keksin muutama ilta sitten laittaa tuoksukynttilän palamaan makuuhuoneeseenkin kun nukkumaan menen. Ihan kiva herätä ekalle vessareissulle kun kynttilä tuikuttaa vieressä ja ihana vieno vaniljan tuoksu leijuu... tunnelmallista. Olenkin ottanut tuon nyt tavaksi joka ilta f015.gif. En usko tuon olevan tulipalovaara kun kynttilä on kaksinkertaisessa lasisessa tuikkulyhdyssä kaukana seinästä ja päälläkään ei ole mitään.