Nyt se taitaa kesä olla ohi, Mies meinaan muutti eilen mökiltä takaisin kotiin. Toki tuo viikonloppuisin vielä mökille menee, mutta arkena on kotona. Pipa yritti kyllä mökillä selitellä, että he muuttavat kotiin kun lumet tulee. Siihen voisi mennä aikaa paljon, joten ehkäpä parempi näin.

Eilen tuli kytättyä uutisia taas tarkemmin. Kieltämättä sitä oli niin utelias, että tuo pyörremyrsky Katrina kiinnosti, mitä se saa aikaan New Orleansissa. Pahimmat uhkakuvat sentään jäivät toteutumatta, vaikka tuhoja tuli, samaten kuolleita. Luonnonvoimat saivat jälleen kerran miettimään kuinka arvaamaton tämä kotiplaneettamme onkaan... Kumpikohan tämän pallon joskus tuhoaa, luonto vai ihminen itse vai yhteistyössä kummatkin...

Big Brother suomalaisversiona alkoi niinikään eilen. Tuon ohjelman suosiota en kyllä ymmärrä (siis niiden aikaisempienkaan), ja olen erittäin iloinen ettei se pilaa maikkarin tai nelosen ohjelmatarjontaa vaan tulee Sub-tv:ltä. Vaikka ei sen puoleen, eipä noilta muiltakaan kanavilta kovin usein katsottavaa tule, eilinen oli poikkeus - peräti kaksi katsottavaa ohjelmaa... Näkijä neloselta, ja maikkarin leffa. Tirkistelyähän tämä toisaalta taitaa olla blogienkin lukeminen, vain ilman kuvia. Kilpailijoita Big Brotherissa käy enemmänkin sääliksi, kamerat suihkussa ja vessassa, nakukuvia netissä siepattuna noilta kameroilta... uu jee, tuoko on nyt sitten ihanaa ja kivaa? Jotain rajaa sentään voisi olla :P

Taapero on tehnyt puurolakon. Ei yhtään hyvä juttu. Ei kelpaa ilta- eikä aamupuuro, pää kääntyy pois, ja jos on lattialla niin melkein juoksee karkuun kun näkee puurolautasen. Eilen illalla söi iltapalaksi rasvakeittimellä tehtyjä Lidl:n lohkoperunoita hyvällä ruokahalulla - kieltämättä nuo hyviä ovatkin. Toivon kuitenkin, että tämä on vain ohimenevää ja puuro alkaisi taas maistua kun sitä sitkeästi tarjoan.

Esikoisella on tänään piirisarjaottelu Karhulassa. Mies aikoo ehtiä sitä katsomaan, kun peli alkaa klo 19 ja häneltä työt loppuvat klo 18. Mietin jo hetken, että jos koko perhe olisi lähtenyt katsomaan, mutta kotiintulo menisi klo 21 tienoille eli Taaperon kannalta vähän turhan myöhäiseksi - kun sillä iltapuurolla aion kiusata pientä.