Tänään verensokerit ovat ruokailun jälkeen olleet ok, yksi rajalla oleva arvo tuli kun sorruin muutamaan suklaapalaseen mutta sen nyt saatoin arvata.

Aamupalaksi söin tonnikalasalaattia (sis. jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, tonnikalaa, raejuustoa). En edes mitannut tuon jälkeen kun eilen saman aterian jälkeen arvo oli <5.

Päivälliseksi tein pakaste kukkakaali-porkkana-parsakaalista, kesäkurpitsasta, jauhelihasta, kuohukermasta ja Koskenlaskija paprika -sulatejuustosta paistoksen. Annos tuota (210 g), pari tomaattia ja lasi maitoa saivat tunnin arvoksi vain 4,7. Sen verran alhainen että uskaltauduin syömään vielä yhden ruisleipäviipaleen kalkkunan ja juuston kera lisäksi. Ateriahan oli siis karppia ja heti oli paremmat verensokeriarvot syönnin päälle.

Arrgggghh.. meinaa mennä hermot. Pipa, Poppana ja Esikoinen heittelevät koripalloa selkäni takana ja nyt ei mikään ole hyvin kun vuorotellen jokainen narisee ja vinkuu ja valittaa jotain... grrr. Tulisi jo Mies syysrylläyksestä ja veisi nuo narisevat siskokset mökille mukaansa. Alkaa olla mitta täysi tälle päivälle. Veikkaanpa että nukuttuaan yöunet, ovat huomenna paaaaljon paremmalla tuulella.