Kyllä tämä on helppoa tämä elo. Äiti saa ommella ihan rauhassa kun tytär tekee ruoat. Isosisko halusi tehdä nakkisopan, joten minä olen saanut kuluttaa aikani ihan rauhassa ompelukoneen ja saumurin kanssa :) . Eilen tein vaipan ja jokusen imun hampusta, tänään on myös vaippa ja jokunen imu ompelulistalla.

Epäilin aamuyöstä että noinkohan jaksan ommella mitään. Nukkumaan menin puolilta öin, ja jo klo 5 heräsin (rintavarustuksen jomotukseen.. räjähdysvaara uhkasi kun edellisestä imetyksestä oli aikaa) aivan pirteänä. Ärsyttävää. Yritin nukkua mutta lopulta oli otettava harso ja helpotettava pinkeitä rintoja käsinlypsyllä kun Vauva ei tietenkään tänään voinut herätä noihin aikoihin syömään vaikka niinä öinä herää kun minä nukkuisin umpisikeätä unta :/ . Linnut mokomat pitivät nekin sellaista sirkutusta ikkunan toisella puolen, ettei nukahtaminen tainnut siksikään onnistua. Parin tunnin pyöriskelyn jälkeen nukahdin ja sain onneksi nukuttua vielä reilu pari tuntia.

Mies ja Esikoinen saivat "nauttia" niin ikään aikaisesta herätyksestä klo 6.30. Esikoisella oli jalkapalloturnaus Nastolassa, ja sinne oli lähtö klo 7.30. Sillä tiellä ovat edelleen - Mies taisi mainita että siinä joskus klo 18-19 aikoihin tulevat kotiin. Väliaikatietoja soitteli tuossa aikaisemmin (todellisuudessa komensi laittamaan formulat nauhalle) ja kertoi, että ensimmäinen peli oli voitettu, toinen hävitty, ja kolmas oli varsinaisella peliajalla päättynyt 0-0 ja rankkarikisassa hävitty sitten yhdellä.. siis ihan hienosti pelattu pojilta.

Aamusta mietin yhdessä vaiheessa, että olisinko jaksanut lähteä näiden lapsosten kanssa seurakunnan sentit sileiksi -tapahtumaan. Siellä olisi ollut värikuula-ammuntaa, grillausta, olisi saanut yrittää tipauttaa papin puusta alas ampumalla ynnä muuta kivaa. Laiskotti kuitenkin sen verran etten sinne lähtenyt.. eipä noita senttejä ole pahemmin omassakaan lompsassa. Taitaa olla jossain reikä kun häviävät nekin aina tai sitten osaan laittaa sentit sileiksi ihan muuten vain.