Ensi kesäksi mietin sitä kerrossängyn hankintaa mökille - se tulikin hankittua jo nyt. Äiti ja isä veivät minut tänään Jysk:iin ja ostivat sen sängyn! Sopivat patjat ostetaan myöhemmin, nämä ylimääräiset mitkä kotoa löytyivät, ovat hiukkasen kapeat mutta ainahan koloihin jotain täytteeksi saa.

Vein Kelaan raha-anomuksenkin kun eilen unohdin. Saas nähdä koska tilille rahaa kolahtaa. Ne kyllä menevät myös samantien, ensi viikon torstaiksi ajattelin järjestää Poppanan 5v. synttärijuhlat. Eli ensi viikolla pitäisi harrastaa tätä inhokki top ten -listalla ykkösenä olevaa siivousta... ärh. Se on niin turhaa työtä. Ei tuo salarakkaan siivousintoiluvirus minuun tarttunut ;) ... ja taisi se into sielläkin jo vähetä... onneksi en näytä olevan perso näiden netin kautta liikkuvien virusten perään kun irkin sapetuksetkin ovat minut kiertäneet kaukaa ;) Siellä kun tuntuu yhdellä sun toisella olevan (tai jo olleen) sappikivistä harmia :/ Sen verran inhan kuuloinen tauti, että ihan suosiolla väistelen sapetussäteitä.

Löysin laukusta eilen piirroksen (herttinen... olen käyttänyt paperia ja kynää!) jonka tuhertelin kasaan nettipimennon aikana kesäkuussa. Kaikkea sitä tekee kun ei koneelle pääse... *puistelee päätään*. Skannasin sen nyt koneellekin.

6687.jpg



Kukahan toimi innoitajana ;) .. mutta oli pakko yrittää ikuistaa nuo ihana niskakiharat :)