Iltapäivä oli lentoa, Poppanan muskarista oltiin kotona klo 17.30 ja klo 17.45 piti minun taas startata auto ja kiirehtiä Esikoisen luokan vanhempainiltaan. Tuli vihdoin tavattua uusi opettajakin, ja ihan mukavalta mieheltä tuo vaikutti. Paras anti oli tosin se, että Esikoisen viime keväiset ongelmat ovat ohi (ainakin toistaiseksi). Opettaja muisti lopuksi mainita, että joillakin oppilailla on edelleen päällystämättömiä kirjoja, ne olisi hyvä päällystää - ja kurkkaus Esikoisen pulpettiin näytti, että meidän poika on yksi mainituista. Nappasin kirjat mukaan. Samaten pulpetista löytyi lehtinen, joka olisi minulla jo pitänyt olla kotona. Posti kulkee hitaasti joskus Esikoisen matkassa.

Ensi viikolla koulussa olisi avoimet ovet ja opettaja toivotteli tervetulleeksi vaikka seuraamaan tuntia. Oli pakko siinä vaiheessa todeta, ettei Esikoinen ainakaan hyppisi riemusta kun äiti seisoisi selän takana ;) . Nytkin oli tainnut olla näytönpaikka, pulpetti oli niin siisti, niin siisti... oli vaikea uskoa sitä Esikoisen pulpetiksi ;D

Puolitoista tuntia vierähti nopeasti. Kotona oli ollut rauhallista, mutta kun minä astuin sisään, Taapero aloitti käninät - taisi vasta huomata, että hei, äitihän ei ole paikalla ollutkaan. No, puuro on jäähtymässä, kohta saa sen niin eiköhän taas rauhoitu.

Vaikka ravintolareissun jälkeen (annos sisälsi naudan sisäfilettä, pippurikastiketta, pekonipapuja, grillitomaatin ja valkosipuliperunoita) maha oli halkeamispisteessä niin nyt tuntuu jo siltä, että voisi jotain syödä. Eilen piti tehdä jogurttijäätelöä mutta se jäi, joten voisinkin sitä tehdä iltapalaksi.