Aivan mahtavan fantastinen yö takana! Ei, siihen ei tosiaankaan liittynyt villiä seksiä (hoho, voisin katketa luiden rutinasta ja lonksumisista päätellen kahtia jos sellaiseen erehtyisi... ehei, seksi on evvk, kiitos näiden särkyjen ym.) eikä edes kuumia unia Hollywoodin komistuksista. Nukuin kuin tukki 8 tuntia heräämättä kertaakaan vessaan tai kääntämään kylkeä! Ainoa mikä ei niin hyvä ollut kun heräsin, oli oikea käsi (miksiköhän se on aina oikea?) joka oli puutunut niin että ensin luulin kadottaneeni sen kokonaan. Kyllähän sen sitten pistelystä tunsi että paikoillaan on kun sain tassun kohti taivasta, ja sormien heiluttelu auttoi sormiakin palautumaan ennalleen niin että ne sai koukistettua. Lonkkia ei siis särkenyt yöllä, eikä aamulla jep.gif.

Vai johtuikohan tuo hyvä yö unesta... Näin nimittäin unta Elma-tädistä taas vaihteeksi, ei ollut eka kerta. Elmalla oli kotonaan bileet, jossa oli koko Elman perhe, lasten kaverit ja naapurustonkin väki. Mukavan näköinen koti, ja pihalla oli tilaa temmeltää... oli laaja aukea nurmikenttä jossa saattoi pelata golfia tai lennättää leijaa. Kamala duuni vain leikata nurmikko, etten sanoisi icon_wink.gif. Ainoa järkytys oli, se minut kai sitten herättikin, että kun menin sisälle Elman kanssa juttelemaan niin Elma olikin neekeriicon_eek.gif ... anteeksi... mustaihoinen... Elma-täti istui korituolissa ja näytti tismalleen samalta kuin elokuvissa plantaasien puuvillapelloilla työskentelevät orjat... Hmm... olenkohan lukenut liikaa Elman sorvaamosta juttuja icon_mrgreen.gif.

Että sellainen uni... ja nyt päässä alkoi soimaan "me halutaan olla neekereitä, pidetään salaa kekkereitä...". Mutta mutta... kaikesta huolimatta tänään voin tosiaan toivottaa kaikille oikein hyvää huomenta f015.gif