Jatkettiin juhlalinjalla heti aamusta. Aamupalaksi oli hampurilainen ja aamukahvi kera vadelmakermatäytekakun :D - kyllä maistuikin hyvältä :D . Pakkohan se oli syödä pois tuo pieni pala mikä eilen jäi... niin pääsee tuon vielä kokonaisenkin kakun kimppuun :DD Nam ja slurps! Ei tarvitse pelätä, että kuihdun olemattomiin muiden silmistä.

Jos Kaleidoskooppi onkin päässyt helpolla kun laittoi DVD:n pyörimään, niin minä en. Meillä Poppana laittoi kyllä Nalle Puh -videon pyörimään, ja sitten Pipan kanssa ryntäsi leikkihuoneeseen leikkimään. Ilmeisesti tuo olikin minua varten? Vaan enpä minä tuota ole ehtinyt seuraamaan. Taapero on kiipeillyt keittiötuoleille urakalla kun sen taidon eilen oppi, ja siitä on oikein hyvä kiivetä sitten keittiön pöydälle. Siirsin tuolit pois pöydän ympäriltä, joten taapero kiipesi sitten tuolin avustuksella hellalle - siinä vaiheessa laitoin tuolin päälle toiset tuolit nurinniskoin niin eipähän kiipeä enää!

Tultiin olohuoneeseen ja hörpin kahvia. Kurkkasin selän taakse, että mitä se Taapero höhöttää ja maiskuttaa suutaan... pikkumies oli kiivennyt olohuoneen pöydän päälle ja meinasi sitä kautta kirjahyllyyn kavuta. Nostin Taaperon lattialle ja poju lähti taapertaen muualle. Hetken kuluttua Mies hihkaisee keittiöstä (oli juuri tullut ruokatunnille), että "käyppä nostamassa Taapero pois stereoiden kimpusta tyttöjen huoneesta" - pikku ukko oli kiivennyt Pipan sängyn kautta pöydälle ja tutki ja purki stereoita osiin... kaiuttimet oli jo irti. Kliffaa... jokohan tuo kohta menisi päiväunille niin minäkin saisin lepoa tästä ravaamisesta.