Hohohoo... sitä lunta kun alkoi tulla niin sitä tulee kanssa... ei osaa lopettaa. Tuli jotenkin deja vu -tunne aamulla kun nousin ylös ja Mies tuli juuri ulkoa sisään..."Sitä valkoista moskaa tulee edelleen tuutin täydeltä... ihan varmasti rakennutan katoksen koko pihan päälle". Ihan kuin olisin kuullut tuon saman manauksen ja saman lupauksen joka vuosi - tänä vuonna se vain tuli heti eikä parin kuukauden talven jälkeen smiley1.gif.

No joo, Mies oli jo siis klo 8 aamulla tehnyt pari tuntia lumitöitä ja vielä on yli puoli pihaa kolaamatta ja koko päivän on satanut lisää. Oli putsannut Vitonkin lumesta, mikä oli kiltisti tehty kun minä en tämän mahani kanssa pääse kovin lähelle ikkunoita muita kuin rappuharjan kanssa missä on pitkä varsi g025.gif. Pitäisi heittää se kyytiin ja katsella millaisia katseita saisin kaupan parkissa kun kauppareissun jälkeen alkaisin sillä lumia ikkunoista putsaamaan...

Perhekerhossa käytiin myös ja oli mukavaa. Näin siellä pienen pari kuukautta vanhan vauvan ja ai että oli suloinen. Eräs toinenkin äiti, jota en ole nähnyt aikoihin, tuli kerhoon tällä kertaa ja kas kummaa... pallomaha näkyi sielläkin olevan ja laskettu aika neljä päivää minun jälkeeni. Noinkohan olisi tuttu synnärillä yhtä aikaa, se olisi ihan kivaa.

Niin hei! SE on MARRASKUU! Ai että tämä kuukausi tuntui olevan iäisyyden päässä silloin maaliskuussa kun plussaa tuli. Nyt vain odotellaan koska jotain tapahtuu ja nautitaan  vielä tästä raskaudesta mamma.gif

Kävin ostamassa jo osan isänpäivälahjasta. Joka lapsen synnyttyä Mies on halunnut juhlistaa asiaa konjakilla ja sikareilla, joten kävin sellaiset ostamassa isänpäiväpakettiin. Tarkoitus oli hakea uusi kännykkäkin mutta tuo keli ei houkutellut ajamaan tänään yhtään enempää kuin pakko eli katsotaan se huomenna tai ylihuomenna. Mies kyllä meinaa ettei uutta samanlaista huoli kuin mitä Taapero cokismukissa uitteli mutta jos sen ostan niin ei voi enää kieltäytyä... järjetöntä tuolle olisi kalliimpi (ehdotti jotain 156 e maksavaa kamerapuhelinta) ostaa kun ei käytä kännykän kameraa, ei pelejä, ja hyvä että edes vastaa puhelimeen jos joku soittaa - saati että itse soittaisi kovin usein. Puhelinlasku Miehelle tulee syys-talviaikaan kerran neljässä viidessä kuukaudessa. Vanhan/tulevan kännykän hyvä puoli (Nokia 6060) on minusta selkeä kuvanäyttö... kännykän kautta saisivat sisaruksetkin heti nähdä uuden tulokkaan kuvan kun omallani ottaisin kuvan ja lähetän sen Miehen kännykkään. Vai hermostuukohan tuo jos ostan estelystä huolimatta tuon puhelimen... d075.gif Tuon kännykän saisi 89 eurolla mihin saattaisi nippanappa rahaa olla.