Irkissä yksi sun toinen on aloittanut neulomaan Icarus-huivia. Kieltämättä kuvia katsoessa se kuume iski minuunkin (en jaksa linkittää mutta hyviä kuvia löytyy kun googlettaa), ja tänään sorruin tilaamaan langat. Pari pientä estettä matkan varrella kuitenkin on vielä... Pitäisi ensin saada tehtyä nuo Roosa-huivit valmiiksi äidilleni ja kälylle - toista tulikin neulottua eilen ahkeraan kun selkään iski outo kipu joka esti koneella istumisen täysin. Lojuin sohvalla lämmin kaurapussi selän alla ja neuloin. Jospa edes toinen tulisi valmiiksi tällä viikolla.

Toinen (pienempi?) este on ohje. Ohje kyllä löytyy mutta lontoon murteella. Kuvallinenkin ohje on mutten ymmärrä siitä mitään, yritin aamulla tutkailla. Snirf. Onneksi irkki on olemassa, eiköhän sieltä apu löydy jo urakan aloittaneilta. Ja saanpahan nyt kivaa lankaa, jos ei siitä synny Icarusta niin sitten jotain muuta.

Nyt takaisin Roosan pariin, taidan ottaa sen mukaan huomenna äitipolille niin eiköhän tuo etene sielläkin. Varsinkin jos istuttavat minua ensin ktg-käyrässä ennen lääkärin luo pääsyä... ja lääkäri puolestaan voi olla parikin tuntia myöhässä. Toivotaan kuitenkin ettei... pitäisi ehtiä lapset hoidosta hakemaan klo 13 ja lääkärin luo on aika klo 10.15... ja matkaan menee tunti.