Haa, olen saanut jotain tehtyäkin. Eilen heitin (kuvaannollisesti toki) pesueeni päivällä ulos, ja painuin pyykkisotaan. Pesin viisi koneellista pyykkiä (puhtaat tosin odottavat nyt lajittelua vielä) ja mankeloin yhden vuoriston lakanoita ja toisen pyyhkeitä - kylläpäs edes sen pyykkivuoren poistaminen näkökentästä teki huonetta vähän tilavammaksi icon_wink.gif . Mutta meni tuossa aikaakin useampi tunti ja sen jälkeen väsytti niin etten jaksanut enää pestyille vaatteille tehdä mitään... ja tänään ei ole ehtinyt.

Käytin Esikoisen aamusta lääkärillä, ja pojan "riemastukseksi" tuli lähete labraan verikokeisiin. Katsotaan nuo yleisimmät siitepölyallergian aiheuttajat että onko allergiaa vai ei. Esikoinen ei kuitenkaan tänään malttanut enää labraan mennä jonottamaan kun halusi naapurinpojan kanssa Tykkimäelle, joten herätköön torstaina aikaseen niin käy samalla reissulla kun Tuuliviirillä on hammashoitaja. Hieman valitustahan aikainen herätys aiheutti mutta niin se joudun minäkin heräämään! Ja labraan pitäisi joka tapauksessa joku aamu herätä aikaisemmin.

Kotiin tultua makselin laskuja, mistä niitä aina riittääkin, ja sain puhuttua Isosiskon kaveriksi kävelemään. Pakattiin Taapero rattaisiin ja lähdettiin keskustaan (2 km). Käytiin kangaskaupassa ostamassa hiukan joustoresoriputkea masutuubia varten, pieni hintaero kun esim. Bebes näyttää myyvän noita 24 euroon/kpl ja tuolle 50 cm:n pätkälle tuli hintaa 4 euroa... ja tuossakin on vähän liikaa kangasta mutta otin nyt ensimmäistä tekelettä varten reilummalla kädellä. Käytiin kirjastossa ja sitten ravintolassa juomassa limut/kahvit ja Isosisko herkutteli suklaa-banaanikakulla, minä mustikkapiirakalla ja Taapero keksillä... pummi osansa myös meidän herkuista smiley.gif . Kotimatkalla poikettiin vielä leipomoon ja ostettiin isot korvapuustit kotona syötäviksi. Matkalla Taapero alkoi hokemaan "kakka, kakka" ja minä mietin että noinkohan on pepunpesua edessä kun kotiin päästään. Mitä vielä, sai ulkovaatteet pois ja vaipan pois niin juoksi potalle ja teki siihen niin kakan kuin pissan ja vaippa oli pysynyt tällä parin tunnin reissulla aivan kuivana taptap.gif.

Sen kävellessä kyllä huomasi jo ettei vauhtia voi olla entiseen tahtiin. Reippaammassa kävelyssä kun kävi supistamaan. Mutta kivahan tuo oli pitkästä aikaa tehdä kunnon lenkkikin, vaikka sainkin rakon kantapäähän muistoksi ja nyt pitää sitten kulkea sandaaleissa vähän aikaa ettei satu.

Posteljooni oli tuonut kutsun rakenneultraan. Se olisi sitten 5.7. klo 9.45 jolloin on viikkoja 19+0. Aikaista herätystä tietää kun matkaan pitää varata se tunti. Sopivasti näyttäisi siltä, että jos Mies ei käy muuttelemaan työvuorojaan niin hänelle osuu vapaapäivä tuoksi päiväksi - on lastenhoitopulma ratkaistu. Mies tuskin on innokas mukaan lähtemään, ja mitäpä tuo siellä tekisikään pitkästymässä kun vanhastaan tiedän että siellä voi joutua odottelemaan pitkäänkin vaikka aika onkin annettu.