Sataa sataa ropisee... kyllä se nyt jaksaa joka päivä ripsasta enemmän tai vähemmän vettä taivaan täydeltä. Nytkin alkoi juuri kun iltasella kauppaan lähdin niin että kastuin hieman kun Prisman parkkipaikan perältä "kovaa" vauhtia kauppaan vaapuin. Satoi tai paistoi, jätän auton aina kärryparkin viereen niin saan ostokset hyvin autoon eikä tarvitse kauas kärryjä palautella.

Jaksamisen osalta se näyttää olevan tosiaan niin ettei töiden jälkeen pahemmin jaksa polkata. Kommentit käyn kurkkaamassa kyllä mutta tuntuu ettei sanallinen anti irtoa. Töitä töissä on niin etten esim. eilen meinannut huomata edes eskarilaisen hakua ennen kuin radiosta kuulin aikamerkin - tuli hiukkasen kiire kun olisi pitänyt jo olla menossa ja paperit ja mapit oli levällään kolmella pöydällä isona kasana. Äkkiä paperit kasaan ja menoksi. Mutta ihanaa kun on tekemistä! Ei käy aika pitkäksi ja päivä menee nopeaa :-)

Tuli tuossa mieleen etten ole mahakuviakaan päivitellyt vähään aikaan, joten tänään on otettu tuore kuva. Kaikki kuvat on täällä.

Nyt tekemään lohisalaattia huomiseksi evääksi töihin.