Toinen päivä peräkkäin blogausta, jee. Vastailen tähän Suvin kysymykseen niin tulee päivitystä.

Pikkuneiti ei kävele vielä. Veikkaan että kyse on puhtaasti itsesuojeluvaistosta 3-vuotiaan pyörremyrskyn takia. Koskaan ei tiedä milloin se iskee takaa tai sivusta täysin varoittamatta ja pystyasennosta alas on pitkä matka. Jos tyttöä taluttaa niin yhdestä kädestä kiinnipitäen kävelee ihan hyvin. Tyttö on fiksuna kehittänyt oman tyylinsä (tosin kontaten pääsee nopeampaa ja sitä käyttääkin enemmän) ja kävelee polvillaan - ei tipu korkeelta jos jyrätään ja kädet saa vastaan. Toinen tyyli edetä on pomppia polvillaan eteenpäin. Kokeilin itsekin mutta meinasi polvet hajota, ei sovi näin vanhalle tuo.

Puhettakaan ei tule kuin omaa höpötystä mikä onkin sitten sitäkin suloisempaa kuunneltavaa. "*Ei" sanan ymmärtää, alkaa puistamaan päätä ja toistamaan "eeieei" ja jatkaa tekemistään heti kun silmä välttää. Tissi on edelleen suosiossa, tosin yösyöntiä olen alkanut rajoittamaan eli vasta klo 6 tienoilla saa jos herää ja sitten jatketaan unia. Hampaita on edelleen vain kaksi alhaalla mutta hyvin tuntuu noillakin ruoka menevän alas.

Suvi, vaikka se vauvakuume vaivaa niin eipä meille enempää taida tulla. Että kyllä tää on vain nyt kestettävä - jos ei yllätystä joskus pukkaa.

Käsitöitä valmistui ennen joulua jokunen, laitan niistä nyt kuvat. Alla oleva mekko tosin olikin jo joulutervehdyksessä nuorimmaisen päällä. Mekko on tehty Dropsin Alpacasta, ohje löytyy täältä.

Tein tytölle myös tossut kerhoon Schachenmayr -Wash+Filz-It! -langasta. Pieni kerä riitti juuri noihin 18-20 koon tossuihin. Varastosta löysin jotain karvalankaakin jämän, joten siitä reunus. Lankakaupasta löytyi myös liukuestenestettä niin saatiin pitoakin alle.

Miehen sisko totesi huovutetut tossut nähtyään että sellaiset hänkin haluaisi. No, mikäs siinä, äkkiä puikot heilumaan niin ehti vielä lahjapakettiin. Hänelle tein kokoa 38-39 olevat samasta langasta ja se vaati jo kolme kerää. Ei uskoisi että niistä tuli sopivat kun alla olevassa kuvassa tossun vertailuna on vieressä oma pieni 40 koon koipeni.