JIPPII!! Painoa oli tullut puolessatoista viikossa lisää 275 g ja pituutta samassa ajassa 2,5 cm. Mitat nyt siis 3950 g ja 54,5 cm, päänympärys 35,3 cm Hymy . Ensimmäinen meidän lapsista joka painaa kuukauden ikäisenä alle 4 kg. Ihanaa, nyt tuntuu siltä että voi taas luottaa siihen että imetyksellä tullaan toimeen.

Hyviä uutisia tuli myös Vilperin silmäpolikäynniltä. Joulukuussa poika sai ohjeistuksen että karsastuksen takia pitää parempi silmä peittää 5-6 päivänä viikossa kuuden tunnin ajaksi ja silmälasien vahvuutta muutettiin toisessa linssissä. Nyt karsastushoitaja kehui kuinka hyvin peittohoito on tehonnut. Siinä missä joulukuussa oli muutaman rivin ero silmien välillä näkötestissä näössä, niin nyt eroa oli enää rivi. Heikompi silmä on vahvistunut huomattavasti! Nyt uusi ohjeistus onkin että peittohoitoa joka päivä mutta vain kolme tuntia päivässä.

Viime yönä pikkuneiti päätti leikkiä hankalaa pitkästä aikaa. Kello oli puoli neljä kun sain tytön nukkumaan, ja varttia vaille seitsemän heräsi uudelleen. Söi reilun tunnin eikä millään nukahtanut uudelleen joten vein Miehelle ja kömmin itse takaisin nukkumaan pariksi tunniksi. Tällä välin tyttö oli nukahtanut klo 9, heräsi klo 10.30 siksi ajaksi että Mies vaihtoi vaipan ja vaatteet ja nukahti uudelleen. Heräsi viideksi minuutiksi puoli kahdeltatoista ja nukahti kun sai tissin suuhun ja sainkin pukea ja siirtää nukkuvana kaukaloon kun neuvolaan piti lähteä. Neuvolassa (klo 12) heräsi kun riisuttiin ja mittailtiin, sain vaatteet päälle niin nukahti olkapäälle ja heräsi vasta klo 15 jälkeen. Taas kerran sai tissin suuhun ja hetken syömisen jälkeen nukahti. Heräsi vaipanvaihtoon klo 17, hetken jaksoi seurustella ja vaati sitten ruokaa. Tissi suuhun ja uni tuli melkein samantien... nukkuu edelleen sylissä ja kello on 20.17. Äänistä päätellen taitaa kohta herätä siihen että vaihdan vaipan. Unikeko pikkuinen Pusu