Puuh... ei auttanut sadekaan ilmaa viilentämään... hiki on edelleen ja siivota pitäis, tylsää d015.gif .

Poppana on niin innoissaan koulusta, että tänään aamulla teki samantien lähtöä kouluun kun isänsä toi mökiltä kotiin. Huolimatta siitä, että eilen sanoin tytölle tämän lähtevän kouluun samaan aikaan kuin Pipa lähtee kerhoon. Miehellä ei tietystikään ollut mitään havaintoa siitä moneksi Poppanan koulussa piti olla, ajatteli vain säästää tytöltä kävelymatkan vesisateessa, joten vei koululle klo 9:ksi - tuntia liian aikaisin dry.gif . Äsken opettaja soitteli ja kysyi että laittaako tulemaan kotiin aikaisemmin vai pitääkö tunnin loppuun asti niin sanoin että pitää vain loppuun asti kun toinen niin innokas koulussaolija on että tuntia etukäteen sinne hinkuaa s030.gif.

Sillä välin kun Pipa oli kerhossa, käväisin pikkupoikien kanssa Prismassa. Kai sitä jotain tarjottavaa pitää olla jos tänne huomenna vieraita tulee. Prismasta tuli jo kiire kotiin kun Pipan kerhoaika alkoi lähestyä loppua, ja piti kerhoon soitellakin että sanovat Pipalle, että mikäli minua ei näy kotona niin odottaa keinussa kun saatan myöhästyä muutaman minuutin. Liikennevaloissa tuli mieleen edellä olevaa autoa katsoessa, että turvaväli on oikein hyvä juttu liikenteessä... mutta ei herranen aika sentään liikennevaloissa! Varsinkin kun nuo tietyt valot tiedetään hyvin lyhytaikaisiksi, tismalleen oikealla ajoituksella voi neljä autoa niistä ehtiä mutta turvaväliä pitävän ja hitaan liikkeellelähtijän ansiosta niissä voi joutua seisomaan parit-kolmetkin punaiset kun jonoa on a020.gif. Turvaväliä harrastava kuski osoittautui sittemin tsi-Räikköseksi (tsi=teeseitse) ja 40:n nopeusrajoitusalueella en perässä pysynyt kun katosi jo näkyvistä... joopa joo. Pitihän se kai ottaa liikennevaloissa menetetty aika takas ajamalla vähän kovempaa?

Mutta jos nyt menisi noita 001.gif039.gif -synttärijuhlia järjestelemään (lahjan kävin ostamassa äsken, ostin hopeiset perhos-korvakorut) eli tiedossa on seuraavanlaista askaretta: a010.gifa070.gifa065.gif + tavaroiden järjestelyä. Oman perheen kesken eilen oikeaa päivää juhlistettiin ihan vain jäätelöllä ja limulla kuten tapana on ollut - paitsi että meinasin tällä kertaa unohtaa, onneksi muistin kun olin vielä kaupassa sisällä.