Äitienpäivänä Taaperolle ei tosiaan sattunut yhtään vahinkoa ilman vaippaa ollessaan. Muutamat pisut kävi päivän aikana potalle tekemässä kun muistuttelin. Illalla sitten vaippaan tekikin pariin otteeseen kakat... tuumasi vain "yök".

Maanantaina poika kävi taas aamupissalla, kuten joka aamu nyt on käynyt, potalla ja sen jälkeen annoin juosta peppu paljaana. En muistutellut potasta ollenkaan ja yllätyin kun tunnin parin juoksenneltuaan kävi potalla ja tuumasi "hyvähyvä" (heh, ei kai me vain tuota olla hoettu jokaisesta onnistuneesta kerrasta), ja kun kurkkasin pottaan Taaperonkin sinne tähyillessä niin pissahan se siellä oli. Laitoin pojalle housut jalkaan... tuloksena tunnin kuluttua märät housut. Ilman vaippaa ja housuja kävi potalla mutta housuihin pissasi. Edelleen kakka tuli vain vaippaan.

Tiistai meni myös ilman vahinkoja. Kaikki pisut tulivat pottaan ja osasi mennä itse kun siltä tuntui. En laittanut housuja ;) Eilen meni iltaan ennen kuin Taapero sai taas kirmata villinä ja vapaana... ja nyt tuli ensimmäisen kerran kakkakin pottaan :)) Homma edistyy k025.gif. Eilen ja tänään oli myös yövaippa ensimmäisiä kertoja aivan kuiva.