Eilen kävi lastenneuvolan terveydenhoitaja opiskelijan kanssa kotikäynnillä. Muutoin pikkuprinsessalla kaikki ok mutta paino ei vieläkään ollut lähtenyt nousuun vaikka tyttö asuu rinnalla. Punnitus antoi tulokseksi 3620 g eli taas olisi viikossa 20 g tippunut.

Terveydenhoitaja ei tuosta vielä huolestunut mutta sanoi että tulisi viikon kuluttua mielellään punnitsemaan vielä kerran. Ensi viikolla alkaa kuitenkin arki kun Mies palaa töihin eli joudun alkaa liikkumaan ihmisten ilmoilla niin sanoin että voin käydä neuvolassakin punnituttamassa ennen Pipan hakua eskarista. Toivottavasti suunta on silloin jo ylöspäin tai sitten pitää jo lisämaidot ottaa kunnolla kehiin.

Eilen kunto ja aika antoivat vihdoin myötä ensimmäiselle ulkoilulle tytön kanssa. Pieni nukahti puettaessa ja nukkui koko korttelikierroksen ja melkein tunnin sen päällekin sohvalla. Kunto on huono kun lokakuussa viimeksi päässyt liikkumaan niin pitää nyt yrittää joka päivä käydä vähän harjoittelemassa. Mutta oli aivan uskomattoman ihanaa kun pystyi kävelemään ja pääsi nauttimaan ulkoilmasta pitkän tauon jälkeen!! Tänään käytiin tekemässä hieman pidempi lenkki Miehen, Vilperin ja Jesperin kanssa. Pojat tykkäsivät kun saivat pulkkakyytiä kun isä oli mukana vetämässä. Tyttö nukahti jo kotona rinnalle eikä herännyt pukemiseen ja nukkui loppujenlopuksi reilu puolitoista tuntia vaunuissa. Itse ehdin vähän purkaa kertynyttä mankeloitavien pyykkikasaa.

Viime yö oli tytöltä loistava valvottujen vastapainoksi. Tyttö nukahti klo 1 aikoihin ja klo 8 aikoihin piti herätellä syömään kun maitobaaria uhkasi räjähdysvaara. Kerrankin on pirteä olo... siitäkin on jo monta viikkoa kun näin monta tuntia on saanut nukuttua. Silläpä jaksoi jo vähän asioita hoidella, nyt on ristiäispäiväksi tila ja pappi varattu eli 1.3. olisi tarkoitus tietää tytön nimi... ja toivottavasti siihen mennessä löytyisi myös pari kummia.. Samalla juhlitaan Pipan 7v. synttärit hieman etuajassa.