Kristallihäät - vau! Äkkiä on mennyt vuodet ei voi muuta sanoa.

Aamupäivästä lähdin Pipan kummitädin kanssa shoppailemaan ja reissusta tuli aika rentouttava kun Isosisko ilmoitti että Jesperi ja Vilperi voivat jäädä kotiin. Oli itse todennut aamulla ettei pysty kouluun lähtemään kun päätä särki ja oli pahaolo, olo oli helpottanut päänsäryn osalta kun itse tein lähtöä, joten sanoi poikien voivan jäädä kotiin. En laittanut hanttiin kun tuo Jesperi on hieman haasteellinen tapaus.

Ensiksi suunta Eurokankaaseen pimennysverhokankaita ostamaan kun olivat tarjouksessa, käteen tarttui kyllä kangasta imetyspuseroonkin ja yksi kangas mistä näin sieluni silmin tekeväni koristetyynyjä (esim. tyttöjen kavereille synttärilahjoiksi jne.), sieltä Nissenille tiedustelemaan mitä aurinkolasit Miehen vahvuuksilla kustantaisivat ja sieltä sitten Cafe Picnikiin myöhäiselle aamupalalle, tosin Pipan kummitädille kyseessä oli jo lounas. Vieressä oli Arnolds josta piti juhlapäivän kunniaksi ostaa toki kinuski-donitsit illaksi perheelle. Aikaa vierähti äkkiä pari tuntia ja vauva nukkua posotti koko ajan ja ylikin - heräsi vasta kotona nukuttuaan kolme tuntia. Ihme sinänsä kun yleensä ei ole rattaissa nukkunut jos ne ovat paikoillaan.

Kotona sitten syötin tytön ja tämä nukahti uudelleen. Eikä herännyt vaikka laskin sylistä pois vaan nukkui taas pari tuntia. Ihan outoa. Tuolla välin sain vihdoin todo-listalla olleet ulkohousujen kaavat pikkupojille tehtyä vaikka muhevä jysäri alkoikin kolkutella päässä. Burana 600 mg onneksi auttoi ja homma jatkui. Mies tuli ruokikselle ja toi tullessaan pienen kukkakimpun ja kuohuviinipullon illaksi heart.gif

Eilen tuli harrastettua kierrätystä. Jokin aika sitten todettiin että Poppana tarvitsee 24":n pyörän kun 20":nen oli jo auttamattoman pienen oloinen. Näin sitten kaupassa ilmoituksen pari vuotta vanhasta Nopsasta, 7-vaihteinen ja soittelin sen perään. Myyjä sanoi osoitteen missä voisi pyörää käydä katsomassa ja mietin että onpa tutun tuntuinen osoite. No, se olikin Poppanan luokkakaverin koti missä Poppana oli vähän aikaa sitten juhlimassa. Mies tunsi kaverin isän ja sai tingittyä hintaa vielä alemmaksikin kun tämä toinen saa kuulema Mieheltäkin aina alennuksia. Pyörälle tuli hintaa 130 euroa kun vastaavat uudet olivat liikkeissä n. 400 euroa ja pyörä on ulkonäöltään kuin uusi.