Äitienpäivä sujuikin tänään oikein mukavissa merkeissä. Ulkona paistoi aurinko ja oli lämmintä, järvi lepäsi melkein peilityynenä silmien edessä kun mökillä käytiin grillaamassa ruoka. Linnut visersi ja itikat kuppasi... No joo, tuon viimeisen olisin voinut jättää väliin.

Kortteja sain monta. Pienimmät olivat tehneet niitä oikein pinon eilen mökillä. Esikoiselta ja Poppanalta sain ruukkukukan... kumpikaan ei muista nimeä eli pitää huomenna kysyä mikähän mahtaa olla kyseessä että tiedän kuuluuko se ulos vai sisälle, ja muutenkin miten pitäisi hoitaa (en omista kyllä viherpeukaloa joten toivottavasti ei kuole minun hoteissani). Isosiskolta sain mukin, Pipa oli tehnyt kerhossa helmistä rannekorun ja lapsilta yhteisenä lahjana (isän avustuksella) sain paitulin jollaista toivoin.

Ruoan ja kahvin jälkeen tuli kiire kotiin. Onhan se tämänkin äidin nähtävä illan lätkäpeli kun Suomi pelaa kullasta Kanadaa vastaan. Mutta vaikka häviäisi kullan niin silti viikonloppu on ollut hieno Suomen kannalta... Euroviisuissa Ruotsi sai vähemmän pisteitä ja lätkässä jäi ilman mitalia! biggrin.gif Hyvä Suomi! Ja kohta huudetaan... Ihanaa Leijonat, Ihanaa!!!