Pipalla alkoi tänään ensimmäistä kertaa elämässä jokin oma harrastus. 4-vuotiaiden muskari - minä jopa muistin sen alkamisajankin oikein, silti vain tuli kiire kun piti tyttö hakea mökiltä ja mökillä neitokainen ei olisikaan halunnut lähteä muskariin. Itkua tihrustaen tuli sitten autoon ja rauhottui kun lupasin että olen koko ajan paikalla odottamassa oven takana (tuonne siis eivät vanhemmat mene mukaan). Itku johtui jännityksestä, muskarissa päättelin oven takaa kantautuvista äänistä että hauskaahan Pipalla siellä oli... ainakin nauru kuului. Tunnin päätteeksi ovesta tuli ulos hymyilevä tyttö, joka ilmoitti tulevansa ensi viikollakin. Alkukankeutta siis vain. Minä sain aikani kulumaan oikein hyvin neulomalla, aika meni suorastaan siivillä.

Sain vihdoin ja viimein T:ltä myös viestiä, että vauva on syntynyt eusa_clap.gif. Tänään puolen päivän jälkeen oli hyvän kokoinen poika syntynyt (4330 g ja 55 cm), ja nopeasti. Vajaassa puolessatoista tunnissa icon_biggrin.gif. Onneksi oli sairaalassa valmiina kun vauhti noin nopea oli.

Nyt alkaakin Lost, joten voisin mennä sen katsomaan ja sitten nukkumaan. Yksi työpäivä vielä pitäisi jaksaa, sitten saa nukkua pari aamua piiiiiiitkään... ja sitten enää kaksi viikkoa töitä.