Ihan ensimmäiseksi kiitos tsempityksistä kun osastolla olin ja monista onnitteluista joita edellisen kirjoituksen kommenttilootassa oli paljon Hymy

Kuten Kale sinne ystävällisesti viestiä välitti niin tosiaan, 7.1. klo 16:10 perheen pääluku kasvoi ihanalla pienellä prinsessalla - mitat 3884 g, 51 cm ja päänympärys 35 cm
 

Synnytyksestä kirjoittelen enemmän ja laitan kuvia heti kun ehdin. Eilen tultiin kotiin mutta pieni tarvitsee hieman opetusta imemiseen joten aika menee nyt aika tarkkaan tissittelyn merkeissä kun yritän opettaa oikeaa imuotetta ja että ylipäänsä hyväksyy toisen rinnan jota on hylkinyt alusta asti. Parempaa kohti on menty jo tässä vuorokauden aikana eli eiköhän tämä tästä vielä suju. Kun ottaa huomioon että pari päivää sitten ei rinta kelvannut juuri ollenkaan niin tänään ei ole muualla ollutkaan kuin rinnalla... tissi suussa on kiva nukahtaa mutta äitee ei päiväunille näin pääse. Imuote kun on hukassa niin makuuimetystä ei vielä voi edes ajatella, siinä ei ota kiinni ollenkaan kuten pitää.

Ensimmäinen yö kotona meni valvoen. Jaksoin klo 4 asti sitkeästi rintaa tarjoilla, sitten aloin näkemään kaiken kahtena väsymyksen takia (pariin vuorokauteen unta tullut alle 10 tuntia yhteensä), joten Mies sai hoitovuoron ja lypsymaidon ja hätävara Nanin kanssa hoitaa siitä eteenpäin. Joskus puoli kuuden aikaan tyttö oli nukahtanut ja nukkua posottikin sitten klo 11 asti. Itse heräsin puoli kymmeneltä.

On muuten mielenkiintoisen näköiset nilkat... Alkoivat turpoamaan kuin pullataikina eilen ja nyt jalat taitavat muistuttaa norsun koipia enemmän kuin naisen jalkoja. Ai niin... pari kuvaa tytöstä löytyy toistaiseksi Kalen blogista (kiitos Kale kun pidät siellä, lisään ne tänne heti kun aika antaa myöten).