Jos toissa aamuna oli pirteähkö olo niin eilen sitten koomasin senkin edestä. Niin ne aamut vaihtelee pikkupomosta riippuen. Toissa yö siis ei ollut niin hyvä, Jesperi kyllä nukkui mutta enimmäkseen vain tissi suussa ja minä en saanut nukuttua tarpeeksi. Ei yhtään kiva kun eilen oli herätys klo 8. Ensin piti viedä Pipa kerhoon klo 9.20, Tuuliviiri hammaslääkäriin klo 9.45, Tuuliviiri kouluun klo 10.20, kotiin äkkiä pari leipäpalasta syömään ja silloin Jesperi nukahti, klo 11.20 hakemaan Pipaa kerhosta, sieltä kauppaan pikapikaa, klo 12.15 hakemaan Poppana eskarista ja klo 12.30 Poppana viemään hammaslääkäriin. Kotiin tultiin klo 13 ja kun meinasin oikaista itseni sohvalle, niin Jesperi heräsi klo 13.30. Että juu, hyvin sain päiväunet.

No, sitten suunnittelin palkkaavani Isosiskon pienen hoitajaksi että saisin vähän nukuttua kun tuntui ettei silmät pysy auki. Pah. Isosisko halusi lähteä lätkämatsiin Esikoisen ja Miehen kanssa eli lähti Miehen ruokiksen jälkeen isänsä mukana tämän työpaikalle loppupäiväksi, joten en sitten nukkunut päiväunia... eikä nukkunut Jesperikään enää kun se oli se viimeinen toivo miten olisin saattanut torkut ottaa jos poika olisi vielä nukkunut muualla kuin tissillä.

Illalla sitten totesinkin Miehelle, että tämä äitee lähtee nukkumaan ajoissa ja klo 22 jälkeen olin sängyssä, eikä muuta muistikuvaa ole eli sammuin kuin saunalyhty. Kahden aikoihin heräsin Jesperin yskimiseen mutta kun poika ei herännyt siihen niin jatkoin uniani. Klo 5.30 alkoi sitten laatikosta kuulua vienoa "äää-ää" ääntä ja syötin pojun. Puoli tuntia ja taas nukkui. Minäpäs olinkin pirteänä siinä vaiheessa kun olin saanut nukuttua putkeen kunnon unet, joten pelasin hetken pasianssia kännykällä ja otin sitten vielä torkut. Kello herätti vähän kahdeksan jälkeen että ehtisimme perhekerhoon tänään.

Aamupesulla vähän harmittelin etten ole enää raskaana. Iho pysyi niin hyvässä kunnossa silloin, nyt se on taas kuiva korppu jos ei rasvaa laita. Raskaudessa on siis hyvätkin puolensa. Herättelin Pipan ja Taaperon, tein aamupalan ja join kahvia. Sopivasti kahvin jälkeen Jesperi heräsi ja sain aamutouhut tehtyä ja ehdittiin ajoissa kerhoon. Tällä kertaa se näytti olevan kyllä vauvakerho enemmänkin. Jesperin lisäksi paikalla oli kuusi muutakin vauvaa, joista meidän oli nuorin vaan ei pienin. Kolme päivää vanhempi tyttönen oli pienin... saman kokoinen nyt kuin Jesperi oli kuukausi sitten. Yhyy... onko minun vauvani jo noin paljon muka kasvanut...

Kerhon jälkeen piti käydä tankkaamassa auto. Diesel oli pitkästä aikaa alle 90 snt/litra, joten tankki täyteen... tosin se olisi ollut vielä halvempaa pari tuntia myöhemmin... dääm. Sitten kauppaan ja Poppanaa hakemaan. Tultiin kotiin ja Jesperi havahtui unosiltaan turvakaukalossa mutta onneksi kävi nukkumaan uudelleen puoli kolmen aikoihin, ja nyt kuullostaa siltä että heräsi. Upeat päiväunet sängyssä! Kolme tuntia!

Perhekerhossa sain napattua kuvan kun poika jutteli ja naureskeli turvakaukalon kantokahvassa roikkuville leluille heart.gif
 348368.jpg