Taapero reppana koki yöllä kovia. Pimeässä herätessään halusi kömpiä äidin kainaloon mutta suuntavaisto oli sekaisin. Niinpä heräsin kolaukseen ja itkuun... Pikkumies oli sukeltanut pinnasängystään lattian puolelle eikä sängyn puolelle :(  Onneksi ei käynyt kuinkaan, mitä nyt poju sai turhan kovan herätyksen. Itkukin taisi johtua enemmänkin pelästyksestä kuin kivusta, ainakin se loppui heti sylissä.

Taapero nukahti pian uudelleen mutta minä kääntyilin ja vääntyilin ja hereillä olin pari tuntia. Selkää vihloi niin ettei toivoakaan nukkumisesta. Lopulta oli pakko ottaa paratabs vaikka yritän nyt vältellä turhia lääkkeitä, ja uni tulikin heti kun pilleri alkoi vaikuttamaan. Tälläkin hetkellä selkää särkee ikävästi mutta jos iltaan asti kestäisin ja vasta yötä vasten nappaisin toisen tabun. Selkäsärky kyllä toimii hyvänä muistuttajana - soitin heti aamusta naprapaatille aikaa ja sainkin ajan jo perjantaille. Toivottavasti sieltä apua tähän löytyy. Soitin myös äitiysneuvolaan ja sinne sain ajan toukokuun alkuun, rv 9+6.

Tuuliviiri ei antanut meille tässä parina iltana rauhaa ennen kuin sai lupauksen siitä, että tänään vien hänet hallille ja juttelen -97:n valmentajan kanssa, että pääseekö poika joukkueeseen mukaan. Niinpä, ikävästä päälle pukkaavasta flunssasta (onkohan tämäkin raskausoire kun tuntuu että se iskee aina odotuksen alussa??) huolimatta, kyyditsin pojan hallille... ja Tuuliviiri on nyt joukkueessa mukana koeajalla. Kuukauden saa käydä katsomassa haluaako jatkaa, sitten tulee vasta kausimaksun aika. Ei hirmu paha, 100 euroa verkkareineen eli niitä ei tarvitse erikseen ostaa. Mikähän Esikoisen joukkueella maksaa...

Muistin myös ilmottaa Isosiskon mukaan seurakunnan järjestämälle tyttöleirille huhtikuussa. Isosisko on siellä ollut jo useampana vuotena mukana ja viihtynyt. Tänä vuonna vain tuskin tyttöjen tekee mieli järveen uimaan... paitsi jos avantouintia harrastavat.