Kyllä voikin olla ihan erilainen olo kun on saanut nukkua! Jo kaksi yötä mennyt ihanasti, vain yhdellä herätyksellä - ja sekin ollut siihen aikaan kun toiset nousevat jo ylös lastensa kanssa. Yöyskä siirtyi ensin aamuun, ja tänään tyttö ei ole yskinyt ollenkaan. Ihanaa!

Edellisestä kirjoituksesta jäi mainitsematta että meidän pikkuvauva konttaa jo kovaa vauhtia ja seisoo tukea vasten. Viikon verran on käynyt lattialla itse istumaankin ja selkä suorassa istua töpöttää ja leikkii leluilla. Nyyh, eihän tuon ihan vielä olisi tarvinnut noin paljon kehittyä kerralla. Tuon seisomisen kun oppi niin tuli kiire laskemaan pinnasängyn pohjaa pykälä alemmas ettei kuulu joku kaunis kerta "kops" ja huuto lattialta.

Imuri on tytön mielestä kiva. Seuraa kuin hai laivaa aina kun imurin käteeni otan eli monta kertaa päivässä. Kieltämättä tuossa uudessa imurissa on aika kova puhallus mikä varmaan tuntuukin kivalta. Jesperi hakee aina pienen muovipussin ja tuo sen puhalluksen päälle ja hihkuu "kato, ilmapallo". Osaa Jesperi siis joskus leikkiä muutakin kuin miten kiusaan pikkusiskoa -leikkiä . Pitäisi ottaa itseään taas niskasta kiinni ja kysellä voisiko keväällä käynyt perhetyöntekijä käydä jatkossakin täällä että saisin jotain tehtyä. Jos maanantaina muistaisi.

Nyt voisi kaivaa langan ja puikot esiin ja neuloa jotain, kesken on tumput (vauvamallia vielä ilman peukaloa) pikkuprinsessalle ja eilen ostin lankaa sukkiin joista ajattelin joululahjaa äidille. Tässähän on oikein rauhallinen hetki nyt kun Jesperi kitisee ja kiukkuaa (ei nukkunut päiväunia), vauva leikkii lattialla leluillaan, Poppana katsoo Salkkareita, Tuuliviiri pelaa koneella ja muut ovat katsomassa lätkää. Ekaluokkalaiset saivat ilmaisen pelipassin ja pääsevät kaikkiin kotipelilätkämatseihin ilmaisiksi ja sehän sopi Pipalle kun isällään, Esikoisella ja Isosiskollakin on kausikortit. Vilperi pääsee ilmaiseksi muutenkin.