Aamusta herätys kellon soittoon klo 8, vauhdilla aamupesut ja Pipaa viemään eskariin. Tytöllä oli tänään kuvauskin... ihan kiva muisto tulee kun toinen silmä on mustana. Isä ja tytär vähän riehuivat lauantaina ja isän kyynärpää osui toista suoraan silmään. Pipan vietyä tulin kotiin päästämään Isosiskon kouluun lapsenvahtihommista ja laitoin Vilperin kerhoon metsäpolun kautta. Aah, hetki irkkirauhaa kun Jesperi touhusi omiaan (hiljaisuuden jatkuessa kävin katsomassa niin poika ruokki itseään... oli keittiön pöydältä napannut puolikkaan Texas-pitkon ja järsi sitä tyytyväisenä naama ja kädet kanelimössössä).

Klo 10 aikoihin soittivat eskarista että Pipa valittaa päänsärkyä ja huonoa olo, joten äkkiä Jesperiltä yövaippa ja -vaatteet vaihtoon ja Pipaa hakemaan kotia. Kotona sai särkylääkettä ja jäi makoilemaan sohvalle kun varttia vaille 11 piti kiiruhtaa Vilperiä hakemaan kerhosta että ehdin neuvolaan. Täpärälle meni ehtiminen kun Jesperi karkasi ulkona ihan toiseen suuntaan kuin missä auto oli ja piti pinkoa perässä.

Neuvolassa kaikki oli ok.
Paino: -150 g/vko, painoa tullut alusta 1,6 kg
Verenpaine: 113/64
Pissa: -/-
Hemppa: 130
Sf-mitta: 16 cm ohmy.gif... onkohan minulla ikinä ollut näin pientä lukua näillä viikoilla aikaisemmin biggrin.gif
Sydämen syke: +
Liikkeet: ++
Kelan todistuksen terveydenhoitaja laittaa maanantaina tulemaan postitse vaikka sanoin ettei sillä kiire ole kun ensin pitää selvittää saanko työharjoittelupaikan vai en. Se selvinnee parin kolmen viikon kuluttua. Sokerirasituksen lähete oli valmiina, ja neuvolan jälkeen kävin varaamassa ajankin valmiiksi (29.9.). Sovittiin samalle päivälle seuraava neuvola niin että käyn ensin pistettävänä ja juomassa janojuoman (kun varasin aikaa, sanoin että tilaukseen sitten yksi tosi kylmä colan makuinen juoma ja labrahoitaja nauroi sen järjestyvän), sen jälkeen neuvolaan ja sitten takaisin labraan istuskelemaan. Tulokset th soittelee sitten seuraavana päivänä.

Alkaa olla muuten kivaa kun kuulee taas korvalla. Korvatulehdusta siinä ei ollut kun tarkistuttamassa kävin, kunhan vain meni korvakin lukkoon nuhan takia. Nyt on jo muutaman yön saanut nukkua niin että henki kulkee eli kai tässä elämä voittaa sittenkin. Sarvikuonoa käytän edelleen kun räkää kuitenkin riittää vaikka muille jakaa ja huuhtelun jälkeen irtoaa hyvin.