Päätinpä tuossa perjantaina aamusta extempore lähteä vanhempieni luokse Hesaan vaikka kotikampaajani ilmoittikin ettei ole kotosalla sunnuntaina. Pipa ja Vilperi halusivat Mammaa ja Pappaa tapaamaan. Olipahan oudon äkkiä tavarat kasassa kun vain neljä lasta lähti mukaan... vajaassa tunnissa oli vaatteet ja muut Pipalle, Vilperille, Poppanalle, Jesperille ja minulle kasassa. Isommat pojat halusivat jäädä kotiin, ja Isosisko oli edelleen J-serkun luona.

Olen ollut hiukkasen väsynyt tässä viime päivinä, ja auton ratissa tuntuikin tosi vaikealta pysyä hereillä.... kunnes juuri ennen Liljendalin shelliä varoitusvaloissa vilkahti punaista. Valpastuin. Ohitin shellin ja heti Pernajan kyltin jälkeen sain ajaa tienposkeen kun taas öljyvalo alkoi palaa. Soitto Miehelle, joka sanoi että voin ajaa Kuninkaantien Essolle jos valo vain vilkkuu eikä pala koko aikaa, ja ostaa sieltä öljyä. Jatkoin matkaa ja juuri ennen Kuninkaantien liittymää valo alkoi taas palaa. Hoin mielessäni "sammu sammu sammu" mutta valo näytti olevan sitkeässä. Aloin katselemaan mihin ajan sivuun kun se sitten sammuikin. Phiuuuuh.. onneksi olin perillä. Paitsi ettei siellä enää mitään Essoa ollut, ravintola ja kauppa kyllä - mutta kaupastakin löytyi öljyä. Myyjän avustuksella sain dieseliin sopivaa öljyä, ja kun kassalla tuli vielä heitettyä akkuvedestä herjaa erään miehen kanssa (totesi että onpa outoa kun akkuvesi on halvempaa kuin juotava pullovesi, ja mietittiin jospa se veisi janonkin), kysyin samaiselta mieheltä tulisiko varmistamaan että öljyt menee oikeaan paikkaan autossa. Lupasi tulla ja naureskeli jutellessa että hänen vaimolleen on käynyt vähän samoin joskus. Öljylisäyksen jälkeen loppumatka sujui hyvin ja minä pysyin hereillä kun vahdin varoitusvaloja. Ja 55 km ennen Hesaa alkoi vielä lumipyry joka laittoi skarppaamaan muutenkin.

Mitäpä tulee sitten to be or not to be osastoon... Kummittelee, kummitus toisensa perään. Perjantaina sain kolmannen kerran haamun (en maininnut siitä aiemmin kun meinasin odottaa että tulee kunnon kuvaa). Nuo testit olin tilannut kotitestit -sivuilta. Kävin ostamassa Prismasta tuplatestipaketin, johon niinikään lauantaiaamuna tuli haamu (serkkukin näki sen kun testiä näytin). Lauantaina oli havaittavissa myös pientä etomista. Eilen aamulla sain taistella vatsani kanssa etten mene oksentamaan kun vanhemmillani olin - piti yrittää olla skarppina vain. Tänään tein viimoisen testin ja jälleen haamu. Kummitus mahassa?? Toisaalta Prisman testiin ei ole tullut haamuviivaa jos tulos on nega eli enköhän minä voi laskea päiviksi nyt rv 4+3. Kai tuo viiva joskus vahvistuu jos hyvin menee tai sitten ei mutta tällä hetkellä taidan olla raskaana 00000301.gifbaby1.gif . Laskettuaika menisi isäni syntymäpäivälle, 7.11.